A kávé és a csúcsgasztronómia találkozása!
2018. január 27. írta: persica

A kávé és a csúcsgasztronómia találkozása!

MICHELIN-CSILLAGOS SÉFEKKEL ISMÉT érkezik A nespresso atelier

Február 16. és 18. között, idén harmadik alkalommal rendezi meg a Nespresso nagyszabású gasztronómiai rendezvényét, a Nespresso Atelier-t. A három napos esemény a kávé, a csúcsgasztronómia és a felejthetetlen kóstolási élmények jegyében fog telni. A rendezvény egy nyolc Michelin-csillagos vacsorával zárul, ahol az ország legjobb séfjei és szakértői mellett egy három- és egy két Michelin-csillagos olasz mesterszakács ételeit is megkóstolhatják a szerencsés vendégek.

Az elkészített ételekben a kávé lesz a főszereplő, így a vendégek megismerhetik, hogy a legjobb séfek hogyan használják kreatívan a kávét, mint alapanyagot, akár egy főétel ízesítésére. Emellett a résztvevők megleshetik az ételek elkészítését, sőt maguk is kipróbálhatják a séfek különböző fortélyait.

A Nespresso Atelier-n hazánk legelismertebb gasztro szakemberei gondoskodnak arról, hogy a szokatlan párosítások igazán meglepő formában kerüljenek tányérra. A séfek olyan ízkombinációkkal készülnek, amelyek íz, illat és látvány szempontjából is minden eddiginél izgalmasabb és persze „kávésabb” világot teremtenek majd.

Lássuk, kik azok, akik szakmai tudásukat és a kávé szeretetét egyesítik majd a rendezvényen:

a Michelin-csillagos Sárközi Ákos (Borkonyha),

a Michelin-csillagos Mészáros Ádám (ONYX Étterem),

a Michelin-csillagos Tiago Sabarigo (COSTES Downtown),

a két Michelin-csillagos Nicola Portinari (La Peca),

a három Michelin-csillagos Enrico Cerea (Da Vittorio),

Barna Ádám (St. Andrea Wine & Gourmet Bar, Dining Guide 2017 TOP 10 Legjobb Étterem egyike),

Mizsei János (MÁK Bistro, Dining Guide 2017 Az év innovatív konyhája),

Mártha Róbert cukrász (ONYX Étterem),

Herczeg Ágnes borszakértő, Master of Wine jelölt

Fiáth Attila borszakértő, Master of Wine jelölt

Nagy Zoltán nemzetközileg elismert bártender (Boutiq’ Bar),

Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövete

A rendezvény során a Nespresso Gastro Experience Center is várja az érdeklődőket. Az interaktív kiállításon a kávérajongók személyesen, ízek és illatok mentén tapasztalhatják meg a kávé és a gasztronómia kapcsolatát. A látogatók próbára tehetik kóstolási és asszociációs képességeiket, melyhez a téma specialistái adnak iránymutatást.

Bővebb információ: www.nespresso.com/atelierbudapest

 

A kifogástalan gasztronómiai élményt a Nespresso Atelier szakmai partnere, a Dining Guide (www.diningguide.hu) garantálja.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6313607391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása