YVES ROCHER
2018. január 27. írta: persica

YVES ROCHER

Megérkeztek az újdonságok

PLAISIRS NATURE Négy új illattal bővül a Plaisirs Nature család

Relaxáció? Érzékiség? Vagy energia? Ön dönt, válasszon illatot zuhanyzáshoz igényei szerint! Ellazulna egy hosszú, fárasztó nap után? Akkor egy kellemes fürdőhöz válassza a Magnólia-Fehér tea vagy a Gyapotvirág-Mimóza illatkombinációk egyikét. Vagy inkább energiával töltődne fel zuhanyzás közben? Ehhez ideális választás a GránátalmaRózsabors hab-és tusfürdő lesz. Esetleg egy kényeztető,érzéki fürdőre vágyik? Akkor Önnek a Kávébab illatra van szüksége. Gyűjtse be mindet!  

SÉRUM VÉGÉTAL INTENZÍV RÁNCFELTÖLTŐ ARCÁPOLÓ Szakértő gondoskodás a bőrnek

6 év kutatás – 4 bejegyzett szabadalom Az Yves Rocher kutatói a kivételes életerejéről ismert Jeges Kristályvirágot választották a Sérum Végétal Intenzív ráncfeltöltő arcápoló hatóanyagának. Aktiválja a sejtek bőröregedést gátló működését, a hozzáadott akácfagyanta kivonat pedig újraindítja a bőrszerkezet állapotához hozzájáruló hialuronsav és kollagén termelését, így a bőr feszesebbé válik. Az Intenzív ráncfeltöltő arcápoló minden ránctípust megcéloz, belülről állítja helyre a bőr szerkezetét. A termék rendszeres használatával a bőr teltebbé válik és visszanyeri feszességét, a ráncok feltöltődnek. Gazdag textúrája pedig hidratálja a bőrt és egyben kitűnő sminkalapot is ad.  

MATT HATÁSÚ PRÉMIUM RÚZS A csókolnivaló ajkak mestere

8 intenzív árnyalat, 8 órán át tartó hatás A Matt hatású prémium rúzs a benne lévő kaméliaolajnak köszönhetően hidratálja és nem hagyja kiszáradni az ajkakat, miközben kényelmes, hosszan tartó matt fedést biztosít. Az eredmény érzékien matt, ellenállhatatlan ajkak egy pillanat alatt. 0% parabén, 0% szilikon.  

 

A FEBRUÁRI ÚJDONSÁGOKAT KERESSE 2018. JANUÁR 19-TŐL AZ YVES ROCHER MÁRKABOLTOKBAN ÉS A WEBÁRUHÁZBAN

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4213607305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása