Még kevesebb műanyag a természetes szépségért
2024. augusztus 28. írta: persica

Még kevesebb műanyag a természetes szépségért

Az Yves Rocher elkötelezett a természet védelméért

Nincs kompromisszum 

65 éve, alapításunk óta küldetésünknek tekintjük a természetes szépség támogatását, a természet maximális védelme, tisztelete mellett és ebben nem kötünk kompromisszumot. Szerencsére vásárlói oldalról is egyre erősebb az igény a felelős fogyasztásra, amely a szépségápolásnál is nagy szerepet kap. Az Yves Rocher számára kiemelten fontos, hogy olyan termékeket fejlesszen, amelyek amellett, hogy eleget tesznek a felelős vásárlói fogyasztási szokásoknak, támogatják a vállalat környezetvédelmi felelősségvállalását is, azaz hozzájárulnak a bolygó védelméhez.

Fontos, hogy a természetért, a bolygóért mindannyian tehetünk és ezt akár a fürdőszobában is elkezdhetjük.  

Szilárd termékek a bőr- és a hajápolásért

Szilárd termékekből álló kollekciónkat kifejezetten azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy eleget tegyünk környezetvédelmi kötelezettségvállalásainknak és olyan kozmetikai termékeket kináljunk, amelyek csökkentik a környezetre gyakorolt negativ hatásokat.

Legyen szó samponról, balzsamról, sminklemosóról, dezodorról vagy arcradírról - műanyagra nincs szükség!  

Tusfürdő utántöltők 

A Bain de Nature teljesen újrahasznosítható öko utántöltői új, gazdaságos, 600 ml-es formulában érkeznek. Négyszer kevesebb műanyagot tartalmaznak, mint a 400 ml-es palackok, 90%-ban újrahasznosított tengerparti műanyagból készülnek és csomagolásuk teljes egészében újrahasznosítható. Ezek a termékek tökéletes párost alkotnak az újratölthető palackkal, amely ugyancsak újrahasznosított műanyagból készül és az öko utántöltő segítségével legalább ötször újratölthető. A pumpás fejnek köszönhetően a termékből pont annyi tusfürdő adagolható, amennyi éppen elég, így egy csepp sem veszik kárba. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9318483393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása