Fedezd fel a bio alma erejét!
2023. augusztus 24. írta: persica

Fedezd fel a bio alma erejét!

 

Az alma az egyik legnépszerűbb gyümölcs, világszerte ismerik és fogyasztják is. Gazdag ásványi anyagokban és C-vitaminban, jótékonyan hat az emésztésre és az agy működésére is. Az almakivonat nemcsak az egészségünkre, hanem a szépségünkre is nagyon jó hatással van. Ismerd meg az Yves Rocher Famille BIO termékcsaládját és győződj meg a bio alma erejéről!

Ahogy azt az Yves Rocher márkától már megszokhattuk, a Famille BIO termékcsalád termékei is természetes eredetű összetevőket tartalmaznak, tehát valóban gyengéd ápolást nyújtanak a bőrnek. Ennél a termékcsaládnál a bio alma játssza a főszerepet, amelyet Bretagne-ban, ellenőrzött körülmények között termesztenek és szüretelnek. A bio alma tele van olyan alapvető tápanyagokkal, amelyek az egész család számára fontossak, így a termékeket már három éves kortól kezdve kicsik és nagyok egyaránt használhatják.

Egy egyedülálló technológiának köszönhetően az Yves Rocher szakértői három hatóanyagot használtak a Famille BIO termékcsaládnál:

a cukorban és polifenolokban gazdag almakivonatot, amely védelmezi a bőrt

a zsírsavakban gazdag almamag-olajat, amely táplálja a bőrt

a hidratáló és áványi anyagokban gazdag almavizet, amely segít megőrizni a bőr hidratáltságát

A Famille BIO termékcsalád öt termékből áll, ezek mindegyike tanúsítottan bio és bőrgyógyászatilag tesztelt. Egyes termékek akár 99%-ban természetes összetevőket tartalmaznak és a friss, savanyú alma finom illatjegyeit hordozzák.

Az Ápoló balzsam gazdag és sűrű textúrájának köszönhetően a legszárazabb területeket is ápolja, puhítja,  könnyen beszívódik a bőrbe. Alkalmazható arcra, testre, ajkakra, körömre és a hajvégekre is. Tipp: ideális nyugtató balzsamként napozás után vagy a test és az arc borotválása után, de a hajvégekre balzsamként is használhatjuk

A Gyengéd tisztító gél testre és hajra is alkalmazható, szulfátmentes, kíméletesen tisztít. Anélkül tisztítja a bőrt, hogy kiszárítaná, puhává és rugalmassá téve azt.

A termékcsaládhoz tartozik egy Könnyed hidratáló krém is, amely akár 24 órán keresztül táplálja a bőrt, puhítja, hidratálja és védi a kiszáradástól.

A Testápoló tej folyékony textúrája ellenére is könnyen beszívódik a bőrbe, a komfortérzet és az üde illat garantál.

A Regeneráló cica krém egy olyan speciális ápoló termék, amely regenerálja és nyugtatja az elgyengült, irriált bőr felületét. Krémes textúrája 28 napos rendszeres használat után korrigálja a bőr textúráját.

www.yves-rocher.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr418207901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása