OTTO KERN
2018. január 29. írta: persica

OTTO KERN

SOFT CONTRAST

Napjainkban kontrasztok határozzák meg az életünket: a divatban összeolvad a street style és a high fashion. Karrierünkben céltudatosan követjük pályánkat, a magánéletben viszont ennek kiegyensúlyozását keressük.

A mindennapok bizonyítják: az ellentétek vonzzák egymást. A gyönyörűséges Izland pedig az a mágikus helyszín, amelynek varázsa ezen ellentétek ütközésében rejlik. Így szolgálhatott ihletforrásul a csodálatos új illat, az Otto Kern Soft Contrast számára. Az izlandi tájak elbűvölő, lágy fényeikkel és különleges hangulatukkal a végtelen messzeségek nyugalmát sugározzák.

A sziget másik arcát pedig zord sziklás tájak és megzabolázatlan, forró vizű források adják. Ez a sokoldalúság jellemzi a 2018 január közepétől kapható Otto Kern illatokat is.

A koncepció.  Jellegzetesség és változatosság   

Az Otto Kern Soft Contrast női illat optimális mindazok számára, akik nyitottan, de egyéni stílusukhoz hűen néznek szembe az élet kihívásaival. Akik értékelik a különlegeset, és az ellentéteket úgy párosítják, hogy saját profilt alakíthassanak ki. Az Otto Kern Soft Contrast viselőjét modern nőiessége teszi meggyőzővé

Otto Kern Soft Contrast   

Ebben a kompozícióban a gyengéd ellentétek pazar illatélménnyé olvadnak össze. Az ismerős, gyümölcsös kezdőillatból egzotikus, különleges virágokkal csábító szívillat bontakozik ki. Az alapillat leheletnyi krémes vaníliával ötvözött puha fás aromájával vonzó nőiességet sugároz.

Fejillat: sárgabarack, grapefruit, málna. Szívillat: tiaré virág, jázmin, gardénia. Alapillat: vanília, szantálfa, krémes akkord

érzéki - modern - nőies

A design  

A design stílusos, elegáns színválasztása felér egy vallomással. Az Otto Kern Soft Contrast nőies rózsaszín, arany és fehér színei kiemelik az illat finom áttetszőségét és eleganciáját. Az igényes kidolgozás kiemeli a világos, egyszerű formákat. A flakon ombré stílusa színátmeneteivel az aktuális életstílus-trendeket követi. A design központi eleme az Otto Kern címer, ami összetéveszthetetlen karizmát ad a terméknek

Az Otto Kern Soft Contrast termékek 2018 januárjától kaphatók többek között a szaküzletekben, az áruházakban és nagyáruházakban, valamint kiválasztott drogériákban.  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2813613587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása