Valentin-napi ajándékiránytű
2018. február 12. írta: persica

Valentin-napi ajándékiránytű

Arena meglepetések egyénre szabva

Mindjárt itt a Valentin-nap! Nincs ötleted, mit adj a szerelmednek? Pánikra semmi ok! Az Arena Mall ajándékiránytűje segít Neked megtalálni a legszuperebb ajándékokat. Fogadd meg a tippeket és találd meg a tökéletes, testreszabott meglepetést kedvesednek! 

ARENA AJÁNDÉKTIPPEK NŐKNEK 

„CUKORFALAT” A „Cukorfalat” lányok romantikusak, bújósak, imádják az otthonukat díszíteni, kedvencük a rózsaszín. Ha szeretnénk őket meglepni, egy lakásdekorációval vagy játékos sminkkészlettel biztosra mehetünk! De szervezhetünk neki mozis randit is, például a megújult Cinema City Arena VIP-ben!

SPORTŐRÜLT Miről ismerjük fel a sportőrültet? Lételeme a mozgás, legalább heti háromszor jár sportolni, szabadidejében a legújabb edzéstípusokról és diétákról olvas. Egy vagány edzőruhával, sporttáskával vagy edzőtermi bérlettel biztosan örömöt okozunk neki!

BUSINESS LADY  A Business Lady számára a legfontosabb a munka, a karrier. Soha nem késik el, megjelenése mindig tökéletes. Útközben is e-mailekre válaszol, telefonál. Válasszunk neki az igazi klasszikusok közül: egy gyönyörű táskának vagy vörös rúzsnak biztosan örülni fog!

FEMME FATALE A végzet asszonya pontosan tudja, mi áll jól neki, mivel vonja magára a figyelmet és csavarja az ujja köré a férfiakat. Lepjük meg egy gyönyörű piros ruhával vagy különleges illattal, amivel még jobban kiemelheti vonzó vonásait! De vigyázat: nehogy lecsapják őt a kezünkről!

MENŐ CSAJ A menő csajnak rengeteg barátja van. Ő a társaság középpontja, akinek folyton csörög a telefonja, szelfizik és buliról bulira jár. Épp ezért órákat tölt a gardrób előtt, hiszen fontos neki, hogy mindig jól nézzen ki. Ha a tökéletes ajándékot keressük, egy trendi telefontokot adjunk neki, vagy lepjük meg egy stílusfrissítéssel! Akár az Arena Stylist-nál is foglalhatunk időpontot neki!

ARENA AJÁNDÉKTIPPEK FÉRFIAKNAK 

„ANYUKA KEDVENCE” Az Anyuka kedvence típus szereti a kényelmet, a finomságokat. A legjobban mindig anyukája főztjének örül, de ha Valentin-napi meglepetést keresünk neki, egy puha fürdőköpenynek vagy relaxáló aromagyertyának is örülni fog.

SZÍVTIPRÓ  A Szívtiprót azonnal felismerjük! Sármos, pontosan tudja, mit akar és azt is, hogyan érheti el, legyen szó munkáról, vagy szerelemről. Szereti a luxust, az extravaganciát. Kedveskedjünk neki stílusos meglepetésekkel: egy vagány karóra vagy nyakkendő a neki való ajándék! 

SRÁC A SZOMSZÉDBÓL Jóképű, vicces és mindig számíthatunk rá: ő a srác a szomszédból. Nem követi a divatot, mégis tudja, mi áll jól neki. Sokat lóg a haverokkal, szeret utazni, bulizni. Ha testhezálló ajándékot szeretnénk, vegyünk neki egy utazótáskát vagy lepjük meg egy kényelmes pulcsival!

ÉJJELI BAGOLY Az Éjjeli Bagoly későn fekszik és későn kel. Igazi álmodozó, szeret lustálkodni. Este éled fel igazán: ilyenkor szívesen találkozik a barátaival, vagy hajnalig olvassa kedvenc könyvét. Egy különleges naplóval vagy vacsorameghívással biztosan levesszük őt a lábáról!

MR. TÖKÉLETES Az elnevezés önmagáért beszél: Mr. Tökéletes a munkában, a szerelemben is tökéletes. Megjelenésére sokat ad, munkahelyén odavannak érte, hiszen rengeteget dolgozik és nagyon sikeres. Lepjük meg egy gyönyörű táskával vagy neki való friss, energikus illattal!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4213659182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása