Szerelem, bőrápolás és kedvezmények:
2024. február 07. írta: persica

Szerelem, bőrápolás és kedvezmények:

A FOREO-val szebben telik a Valentin-nap

A FOREO, a világ vezető beauty-tech márkája téged is arra bíztat, hogy ünnepled még szebben a Valentin-napot. Akár azt tervezed, hogy kedvesedet kényezteted, akár az önszeretetnek hódolsz, a FOREO ellenállhatatlan, akár 50%-os kedvezményt kínál számos készülékére és a teljes kozmetikai palettájára. Itt a tökéletes pillanat, hogy új szintre emeld bőrápolási rutinodat, megtaláld a tökéletes ajándékot, vagy egyszerűen csak betárazz kedvenc FOREO bőrápolási termékeidből.  

A FOREO gondosan kidolgozott bőrápolási megoldásai tökéletesen kiegészítik forradalmi eszközeit. Az innovatív technológia ellátott készülékek fokozzák a kozmetikumok hatékonyságát és felszívódását, professzionális szintű eredményt nyújtva - mindezt az otthonod kényelmében. A FOREO által ismertté vált svéd bőrápolási rutin lényege, hogy kis befektetéssel, minimális számú termékkel maximális eredményt érjünk el. A FOREO klinikailag bizonyított megoldásokat kínál a különböző bőrápolási igényekre, így a FOREO Valentin-napon is beváltja a hozzáfűzött reményeket.  

Íme a mesés ajánlatok listája a FOREO.com weboldalról. 

LUNA™ 3  40% MEGTAKARÍTÁS 

A LUNA™ 3 klinikailag bizonyítottan eltávolítja a szennyeződések, a felesleges faggyú és sminkmaradványok 99,5%-át - így sokkal hatékonyabb eredményt nyújt, mint a kézzel történő tisztítás. Az ultrapuha szilikon készült sörték gyengéden hámlasztják az elhalt hámsejteket, miközben nem károsítják a bőrt. A T-Sonic™ pulzálások átmenetileg kitágítják a pórusokat, hogy a készülék a mélyen lévő szennyeződéseket is eltávolítsa - csökkentve ezzel a kipattogzás esélyét, friss érzést hagyva maga után. A feszesítő masszázs üzemmódban az alacsony frekvenciájú pulzációk segítenek ellazítani a megfeszült arcizmokat, és kisimítják a finom vonalakat, így feszesebbé téve az arcbőrt. 

LUNA™ mini 3  50% MEGTAKARÍTÁS 

A LUNA™ mini 3 a nagy teljesítményű és hatékony LUNA™ 3 kompaktabb változata. Ultrapuha szilikon sörtéi gyengéden hámlasztják az elhalt hámsejteket, miközben a készülék a T-Sonic™ pulzálást is beveti. Baktériumálló szilikon kialakításával ez az utazó méretű arctisztító eszköz felülmúlja a hagyományos nejlon sörtéjű készülékeket, hiszen klinikailag bizonyítottan 35-ször higiénikusabb a használata. A Glow Boost mód megnyomásával 30 másodperc alatt felfrissíti bőröd, ragyogó arcbőrt varázsolva, akkor is, amikor nincs időd a teljes bőrápolási rutinodra. 

ISSA™ 2 50% MEGTAKARÍTÁS 

Az ISSA™ 2 a világ első szilikonos szónikus fogkeféje, ami 70 év óta a legjelentősebb előrelépés a szájápolásban. A 100%-ban vízálló és orvosi minőségű szilikonból készült, ultrahigiénikus 4 az 1-ben szónikus fogkefe teljes körű szájápolást biztosít, és klinikailag bizonyítottan 30%-kal több lepedéket távolít el, mint egy hagyományos fogkefe. A piacon kapható más elektromos fogkefékkel ellentétben az ISSA™ 2-vel a már megszokott, természetes kézmozdulatokat végezve érheted el az elektromos fogkeféktől elvárt eredményeket. A szónikus pulzációs technológiával működő készülék 16 intenzitási szintet kínál a teljesen személyre szabott fogmosási élményért. 

IRIS™ 50% MEGTAKARÍTÁS 

Az IRIS™ egy nem-invazív, gyors, hatékony és ultrahigiénikus szemmasszírozó eszköz, amelyet az Ázsiában gyakorolt ősi, kézzel végzett nyirokmasszázs technikák ihlettek, és amelyet a FOREO szabadalmaztatott svéd T-Sonic™ masszázsimpulzusai forradalmasítottak. Klinikailag bizonyítottan 3,5-szer hatékonyabb a szem alatti táskák csökkentésében, mint az ujjbegyekkel végzett masszázs önmagában, 80%-kal hatékonyabb a szemkörnyék kisimításában és 70%-kal hatékonyabb a sötét karikák csökkentésében. 

UFO™ 2 40% MEGTAKARÍTÁS 

Az UFO™ 2 olyan mélyhidratáló kezelést nyújt, amellyel mindössze 2 perc alatt megtapasztalhatod a szalonkezelés élményét otthonodban. A készülék azonnali és hosszan tartó hidratálást biztosít bőrödnek. Az UFO™ 2 klinikailag bizonyítottan 126%-kal növeli a bőr nedvességtartalmát, hatása akár 6 órán át tart, és jelentősen csökkenti a ráncok láthatóságát mindössze 7 nap alatt. Az UFO™ 2 készüléket a jelenleg 30%-os kedvezménnyel kapható UFO™ aktivált maszkokkal vagy FOREO fátyolmaszkokkal kombinálva is használhatod. Mindegyikhez saját kezelési rutin tartozik a FOREO alkalmazásban, amelyet szinkronizálhatsz a készülékeddel. 

További fantasztikus ajánlatok várnak rád a FOREO legnépszerűbb termékeire. Az olyan időtlen klasszikusok, mint az ESPADA™, a LUNA™ 2, a LUNA™ mini 2 és az ISSA™ mini 2 50%-os kedvezménnyel, míg a LUNA™ 3 plus 35%-os kedvezménnyel kapható. 

Ne hagyd ki ezeket a prémium szépségápolási eszközökre vonatkozó kedvezményeket, hiszen csak korlátozott ideig lesznek elérhetőek. Használd ki a fantasztikus ajánlatokat és ragadd meg a lehetőséget önmagad kényeztetésére!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8418336211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása