Anyák napja hajnalára, illatosan!
2018. március 14. írta: persica

Anyák napja hajnalára, illatosan!

A 4711 AQUA COLONIA VÁLTOZATOS ILLATAIVAL.

Május első vasárnapja minden évben a csodálatos édesanyák tavaszhozó ünnepe. Orgona ága, barackfa virága - a könnyed, friss illatokat apró üvegcsébe zárva tovább megőrizhetjük, ha ajándékba a 4711 Acqua Colonia változatos illatkompozícióit választjuk anyák napja hajnalára. Illatosan! 

Pink Pepper & Grapefruit

Fűszeres illatú, különleges kompozíció, mely egyenesen Dél-Amerika trópusi erdeibe repít. A rózsabors pikáns aromáját a grapefruit frissesége egészíti ki.

Mandarine & Cardamom 

Mozgalmas, energikus illat, olyan, mint egy bazár a Közel-Keleten, amiben természeti kincsek sokasága tárul a szemünk elé. A levegőben a mandarin és az egzotikus kardamom illata keveredik.

Lemon & Ginger

Lenyűgöző illat, amely a nyár könnyedségét, és Szicília hegyeit idézi. Az élénk citrom és a stimuláló gyömbér kombinációja egy napsütéses délután emlékét juttatja eszünkbe. 

 Blood Orange & Basil

A mindennapokat is ünneppé varázsolja ez a vérnarancs ihlette, energikus illat, amelybe a gyümölcsös jegyeken kívül a jellegzetes bazsalikom fűszeres aromája is harmonikusan belesimul.

Lime & Nutmeg

Hangulatteremtő kompozíció, könnyed illat a szikrázóan napfényes és meleg tengerpartról. A friss lime és a szerencsendió ellenállhatatlan találkozása.

White Peach & Coriander

Kiegyensúlyozott illat, ami balzsam a stresszes hétköznapokra. A fehér barack kellemes illata elbűvöl, míg a koriander frissessége új ötleteket inspirál.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8613738450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása