A világ legjobb anyukájának! Boldog anyák napját!
2023. április 26. írta: persica

A világ legjobb anyukájának! Boldog anyák napját!

Májusban ismét eljött az ideje, hogy egy napot a hősöknek, a nőknek, akik nélkül mi sem lehetnénk – a világ anyukáinak – szenteljünk. Egyediek és egyéniek, erősek és inspirálóak, és ezt saját illatuk révén fejezik ki. Mert az illatkarakter olyan egyedi és inspiráló, mint minden anyuka, ezért a Mäurer & Wirtz minden anya számára megfelelő illattal rendelkezik.  

Stílusos, elegáns anyukáknak

Az s.Oliver SELECTION Women segítségével az anyukák mindig stílusosak és elegánsak – a tökéletes illatfelhő. Mert az anyukák is magabiztosan és önbizalommal szeretnék átélni a felejthetetlen esti események minden különleges pillanatát. Az időtlenül extravagáns és nőies s.Oliver SELECTION Women illat a szívjegyben a virágos összetevőket ötvözi az alapjegy elbűvölő érzékiségével, a fejjegyben pedig krémességet biztosít könnyű bergamotttal, nektarinnal, sült almával és lime-mal. Ez a kis luxus a mindennapokban. Mert ezt minden anya megérdemli.

Érzéki, erős anyukáknak

Erőteljes, ugyanakkor érzéki és puha – a mai anyukáknak annyi arcuk van! Ez a virágos-orientális, nőies illat viselőjét „az éjszaka királynőjévé” avatja, aki természetes magabiztosságával és elbűvölő stílusával hódít. A „She’s the one (Ő az egyetlen)” mottóhoz hűen a Baldessarini viselője összetéveszthetetlen aurát és abszolút nőiességet sugároz. A Baldessarini Bella Absolu gazdag illatélménye kiemeli a női erőt és bájt. 

Anyukáknak, akik harmóniában élnek a természettel

Senki sem gondoskodik rólunk olyan szeretettel és odaadóan, mint az anyukánk. A CARE Second Skin illattal az anyukák megmutatják erejüket és gondoskodásukat. Izgalmas illat, amely természetességgel kényezteti az érzékeket, és újrahasznosítással, fenntarthatósággal és "tiszta szépséggel" megélt értékké varázsolja azokat. Természetes és létfontosságú, a CARE Second Skin illata tiszta, jó közérzetet sugároz, csodálatosan krémes és finom – akár egy második bőr. 

Kalandvágyó anyukáknak

Merj valami újat csinálni, fedezz fel új dolgokat , szárnyald túl önmagad – a Betty Barclay Wild Flowerrel az álmok életre kelnek, és a lehetetlennek tűnő dolgok hirtelen elérhető közelségbe kerülnek. A vadvirágok olyanok, mint a vad szívek. Tele van inspirációval, kíváncsian keresi a saját útját. Egy érzés, amit csak a Betty Barclay Wild Flower tud egyetlen illatban kombinálni. A vad virágos jegyek a nyár enyhén illatos jegyeivel kombinálva egyedi kompozíciót alkotnak – tele kíváncsisággal, tele inspirációval, tele vad kecsességgel és önbizalommal. A Betty Barclay Wild Flowerrel minden anyuka a saját útját járja. 

Sugárzóan élénk anyukáknak

„Ragyogsz!” - ez a létező legszebb bókok egyike. A 4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers virágzást idéző hatásával pozitív energiával ruházza fel viselőjét. Természetes szépség a természet erejével, belső és külső ragyogás, amely versenyre kelhet a napfénnyel!  A csillaggyümölcs ragyogó és élénkítő, citromos akkordjai harmonizálnak a fehér virágok intenzív árnyalataival, kivételesen ragyogó, élénk illatot hozva létre. Tökéletes minden anyukának, aki élénk kisugárzásával minden nap egy kicsit szebbé teszi a napjainkat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5318111348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása