Óriási anya-lánya akciókkal ünnepli az anyák napját a FOREO!
2024. április 27. írta: persica

Óriási anya-lánya akciókkal ünnepli az anyák napját a FOREO!

A FOREO idén anyák napján arra emlékeztet bennünket, hogy ünnepeljük az életünket alakító nőket - vagyis az édesanyákat. Akik irányt mutatnak, gondoskodnak, tanítanak öngondoskodásról és kedvességről. A szívmelengető Legacy of Love kampányban, - amelynek üzenete a szépség ismeretének átadása generációkon át, - a FOREO arra biztatja a hölgyeket, hogy a bőrápoláson keresztül ünnepeljék az édesanyjukkal való pótolhatatlan kapcsolatot - amely a hagyományokban és a közös emlékekben gyökerezik.  

A világ vezető orvosi skin-tech márkája akár 50%-os kedvezménnyel kínálja a tökéletes ajándékot az édesanyáknak különböző eszközeire és a teljes bőrápolási választékára.  

Íme a kihagyhatatlan anyák napi ajánlatok a FOREO-tól:  

BEAR™ - 36% MEGTAKARÍTÁS  

A BEAR™ arckezelő eszköz professzionális mikroáramot és T-Sonic™ masszázst alkalmazva láthatóan javítja az arc kontúrját azáltal, hogy gyengéden energetizálja és feszesíti az arc és a nyak mind a 69 izmát, azonnal megemelve az arcot. Klinikailag bizonyítottan jelentősen javítja a finom vonalak és ráncok megjelenését, valamint fokozza a bőr feszességét és rugalmasságát mindössze egy hét alatt. A drága esztétikai műtétekkel ellentétben a világ első, FDA által engedélyezett orvosi mikroáramos készüléke teljesen non-invazív és fájdalommentes.  

LUNA™ 3 - 42% MEGTAKARÍTÁS  

A bársonyosan puha, baktériumokkal szemben ellenálló szilikonból készült LUNA™ 3 arckezelő készülék a leghigiénikusabb módja a bőr tisztításának. Klinikailag bizonyítottan eltávolítja a szennyeződések, felesleges faggyú és sminkmaradványok akár 99,5%-át - így sokkal hatékonyabb, mint a pusztán kézzel történő tisztítás. Az ultrapuha szilikon sörtéi gyengéden eltávolítják az elhalt hámsejteket, miközben nem sértik a bőrt. A T-Sonic™ pulzációk átmenetileg kitágítják a pórusokat, hogy mélyről távolítsák el a szennyeződéseket - csökkentve ezzel a kipattogzás esélyét. A feszesítő masszázs üzemmódban az alacsony frekvenciájú pulzációk segítenek ellazítani az arcizmok feszülő pontjait, és kisimítják a finom vonalakat, így feszesebbé teszik az arcbőrt.  

UFO™ 2 - 40% MEGTAKARÍTÁS  

Soha nem volt még ilyen egyszerű fiatalosnak és frissnek látszani! Az UFO™ 2 komplex arckezelő készülék azonnali és hosszan tartó hidratálást biztosít bőrnek, miközben klinikailag bizonyítottan 126%-kal növeli a bőr nedvességtartalmát, és akár 6 órán keresztül megőrzi a hatást. A T-Sonic™ masszázs fokozza a mikrokeringést, így létfontosságú oxigént és tápanyagokat juttat a bőrsejtek számára, miközben eltávolítja a méreganyagokat - így a bőr egészségesen ragyogóvá válik. Az UFO™ 2-t a most 30%-os kedvezménnyel elérhető UFO™ aktív maszkokkal kombinálva használhatja. Mindegyikhez saját kezelési rutin tartozik a FOREO alkalmazásban, amelyet szinkronizálhat a készülékével.  

ISSA™ 2 - 50% MEGTAKARÍTÁS  

Az ISSA™ 2 a világ első szilikonos szónikus fogkeféje. A 100%-ban vízálló és orvosi szilikonból készült, ultra-higiénikus 4 az 1-ben szónikus fogkefe teljes körű szájápolást biztosít, és klinikailag bizonyítottan 30%-kal több lepedéket távolít el, mint egy hagyományos kézi fogkefe. A Sonic Pulse technológiával működő készülék 16 intenzitási szintet kínál a teljesen személyre szabott fogmosási élmény érdekében.  

IRIS™ - 50% MEGTAKARÍTÁS  

Az IRIS™ egy nem invazív, gyors, hatékony és ultra-higiénikus szemmasszírozó eszköz, amelyet az Ázsiában gyakorolt ősi, ujjakkal történő nyirokmasszázs technikák ihlettek, és amelyet a FOREO által szabadalmaztatott svéd T-Sonic™ masszázsimpulzusai forradalmasítottak. Klinikailag bizonyítottan 3,5-szer hatékonyabb a szem alatti táskák csökkentésében, mint az ujjbegyekkel végzett masszázs önmagában. 80%-kal hatékonyabb a szemkörnyék kisimításában és 70%-kal hatékonyabb a sötét karikák csökkentésében.  

A fent említett kedvezményeken felül, a FOREO további bestsellerei, mint az ESPADA™, a LUNA™ mini 3 és az ISSA™ mini 2 is elképesztő kedvezményekkel elérhetőek. Akár arctisztítóra, UFO™ maszkra vagy szérumra vágyunk, a FOREO bőrápolási termékek 30%-os is kedvezménnyel kaphatók az anyák napi kampány keretében.  

Érdemes kihasználni a FOREO exkluzív ajánlatait, amelyek korlátozott ideig - április 22-től május 12-ig - elérhetőek a www.foreo.com oldalon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6318395445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása