Esküvői tippek a Women'secrettől
2018. március 14. írta: persica

Esküvői tippek a Women'secrettől

Már kislánykorunkban elképzeltük, milyen lesz az esküvőnk: gyönyörű fehér ruhában vonulunk végig az ámuló tömeg előtt, tökéletes sminkkel, hajjal és a lehető legnagyobb boldogságban. Ehhez képest, ha nem vagyunk elővigyázatosak, a cipőnk már a vendégek érkezésekor nyomni fogja a lábunkat, az esküvői fotózáskor félig lekopik a rúzsunk és a virágpor is megfogja a ruhánkat… Előzzük meg a váratlan fordulatokat: a Women’secret most segít nekünk, hogy a legfontosabb pillanatokban is komfortosan érezzük magunkat a bőrünkben.

A smink

Természetes dolog, hogy életünk nagy napján szeretnénk gyönyörűek lenni, de ne akarjunk idegen arcot varázsolni magunkat, amiben a jövendőbelink nem fog felismerni. A kísérletezésre válasszunk másik alkalmat és ne az esküvőnkön próbáljuk ki először a műszempillát és a vörös rúzst, mert könnyen balul sülhet el az eredmény. Szánjunk időt a tesztelésére és ne hagyjuk ki a próbasminket, így magabiztosak leszünk - ráadásul időben megtudjuk, ha érzékenyek vagyunk egy-egy összetevőre…

A cipő

Az a gyönyörű cipő, ami elvarázsolt minket a kirakatban, könnyedén tönkreteheti a Nagy Napot. Felejtsük el, hogy csak az esküvőn viselhetjük először, hiszen nem túl szép látvány, ha a menyasszony vízhólyagos lábbal sántít az oltárnál… Próbáljuk fel egy-egy órára otthon, így könnyedén bejárathatjuk, vagy ellenkező esetben még időben dönthetünk úgy, hogy választunk egy kíméletesebb darabot.

A fehérnemű

Amikor az esküvői és menyecske ruhánkra gondolunk, általában nem érdekel minket, hogy mi lesz alatta. Pedig az ideális fehérnemű is része az összképnek, és nem is könnyű megtalálni: legyen egyszerre a mennyasszonyhoz illően elegáns, praktikus, kényelmes, és ne látsszon át. A Women’secret legújabb fehérneműi pont ezt a kifinomultságot hordozzák magukban a gyönyörű csipkerészletekkel és márkától megszokott kényelemmel. A szatén hálóingek és köntösök pedig tökéletes kiegészítői lehetnek a Nagy Nap utáni romantikázásnak…

A Women'secret legújabb kollekciójában a leendő menyasszonyok is megtalálhatják a hozzájuk illő, érzékien elegáns darabokat. A csipkés részletekkel díszített melltartók és az 50-es évek báját idéző magasított derékrészes alsók mellett olyan érzéki kiegészítőkkel is előrukkolt, mint a trendi harisnyatartók és a szatén köntösök. A spanyol márka darabjai remek választások lehetnek a Nagy Napra (vagy akár utána), hiszen nem csak kifinomultak, de rendkívül kényelmesek is.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5613738494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása