Hajnóczy Soma mosolyt varázsolt hajléktalan emberek arcára
2018. március 14. írta: persica

Hajnóczy Soma mosolyt varázsolt hajléktalan emberek arcára

Rendhagyó módon cselekedett jót a bűvész világbajnok

Több mint 50 000 hajléktalan ember él Magyarországon, akiknek az utca jelenti az otthont. Ezek az emberek napról napra élnek, és már a legapróbb feléjük tett gesztus is hatalmas segítség lehet számukra. Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok annak érdekében, hogy szebbé varázsolja ebben a hideg időben a hajléktalan emberek napját, teljesítette néhányuk kívánságát. Nem is gondolnád, hogy milyen apró dolgokra vágynak.

https://www.youtube.com/watch?v=cjnc7TtZ780

Mivel segíthetsz Te is a hajléktalan embereknek? Az elkövetkező hideg napokban, vigyél termoszban forró teát és ételt az otthonodhoz közel élő hajléktalan embernek. Ha van otthon meleg takaród, hálózsákod, meleg ruhád, polifoamod, amire már nincsen szükséged, az biztos nagy segítség a hajléktalan embereknek.

Amennyiben pedig azt látod, hogy az illető segítségre szorul, mindenképp hívd a Menhely Alapítvány diszpécserszolgálatát: 06 1 338 4186.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5013738066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása