BOSS MA VIE L’EAU
2018. március 21. írta: persica

BOSS MA VIE L’EAU

A nők egyediségének ünneplése

A BOSS Parfums bemutatja friss és ragyogó új illatát, a BOSS MA VIE L’EAU-t, amely arra ösztönzi a nőket, hogy felismerjék és megéljék egyediségüket. Az Eau de Toilette csillogó fénye bátorítja a nőket, hogy belső fényüket engedjék szabadon áradni.

A BOSS MA VIE L’EAU ragyogó akkordok egyedi ötvözete, az illatkompozíció alapja pedig az ikonikus kaktuszvirág. Az MA VIE illatban is megtalálható varázslatos összetevőre azért esett a választás, mert a női lélekben rejlő hatalmas erőt és a női függetlenséget idézi meg illatával. Az akvatikus akkordnak köszönhetően a fejjegy könnyed és dinamikus jeges virág hatást kelt. 

A szívjegyek ragyogó virágcsokorként bontakoznak ki. A fehér magnólia pazar virágillattal kápráztat el, a harmat friss fehér bazsarózsa és a finom pink rózsa zöldes, áttetsző akkordjaival együtt pedig inspiráló, határozott illatkompozíció születik a ragyogó, öntudatos nők tiszteletére.    

Az illat finom egyensúlyt alkotó szívjegyeit az érzéki alapjegyek egészítik ki: a cédrusfa melegségét és eleganciáját a fehér pézsma szenvedélyessége még intenzívebbé varázsolja.

A csiszolt élű gyönyörű illatüveg formavilága letisztult, megidézi a BOSS nő sugárzó belső fényét és szépségének ragyogását, a rózsaszín elixír pedig az illat üde és könnyed virágos jellegével harmonizál.   A kristállyal díszített zárókupak és az ezüst csík hűen tükrözi az illat értékességét és eleganciáját. Az illatkompozíció és üvege a nők egyediségét ünneplik.

Tökéletes ajándék Anyák Napjára.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7613757082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása