CHLOÉ  NOMADE
2018. március 21. írta: persica

CHLOÉ NOMADE

A találkozások világa

A Chloé nő a szabadságot és az állandó, természetes eleganciát képviseli. Magabiztos és inspiráló, mely egyszerűen átsejlik tapasztalatain és találkozásain keresztül, s minden kényszer nélkül nyilatkoztatja ki, hogy ki is ő valójában. Belső ereje segíti őt abban, hogy elfogadja a különbözőséget. A tekintete más vidékek felé réved, energiája új arcok felé hajtja...

És ebben a szent pillanatban, az ismeretlennel szemben állva, megtestesíti a világ összes lehetőségét és a másokhoz való kapcsolódást, amely ledönti a határokat.

Maga után hagyja az illatot, amely meghatározza őt, bármerre is jár, bárhová is utazik. Egy parfüm, ami őt szimbolizálja... Nomád, csakúgy, mint ő.

NOMADE

Gaby Aghion, a Chloé alapítója mondta egyszer: „A színeim Egyiptomból származnak.”

A Nomade e szabad vadság képét idézi fel. Egy parfüm, amely a könnyed elegancia, s a szabadsággal elegyített magabiztosságot ragadja meg, amely a Chloé szellemiségét képviseli. Az új illat e szabadság egy új képét, és a felszabadulttá válás szükségességét idézi meg. Egy olyan nő körvonalait rajzolja ki, akinek sorsa egy végtelen, új világokkal tarkított utazásra nyílik meg. Új kilátás, új perspektívák töltik meg ezt az illatot, és ez a magyarázata e felfedezést kereső nő csáberejének.

A szabadság kvintesszenciája

Lágyság és erő elegye. Az erőteljes virágos ciprus illat első impulzusai úgy lengnek körül, mint a szabadság szellői. A tölgymoha intenzív, ásványi jellegét a Mirabella szilva telt édessége öleli körül. Ebből a frissességből sugárzik át a frézia virágos érzete.

Ezek a természetes alkotóelemek, amelyeket Quentin Bisch parfümőr álmodott meg, üdítő harmóniában állnak egymással – csak úgy, mint a teljes kikapcsolódás érzete, amit inspirálnak.

Egy művészi üveg

A finom görbületek, s a Chloé betűi lágyságot adnak a megjelenéshez, amely ellentétben áll a gallér grafikai vonalvezetésével. Egy üveg, amely egy utazás képét jeleníti meg. Átlátszó, hogy a rózsás-bézs színű fény átszűrődhessen rajta. Az üveg tetején ragyogó fények tükröződnek vissza, amelyet egy rózsaszín szalagcsomó zár le. A csomagolás, a becses doboz, rózsaszínben pompázik, arany díszítéssel.

A múzsa

Az Athénban született és Londonban élő francia színésznő Ariane Labed a nomád nő megtestesítője. Egy kalandor, aki már számtalan vidéket megjárt. Ehhez az új kampányhoz a képeket Rádzsasztánban (Rajasthan / India) készítette róla a kortárs fotóművész Ryan McGinley. A filmet, amely szintén Rádzsasztánban készült, Fleur Fortuné rendezte.

A szélben lebbenő haját, a napkelte fényeiben fürdőző arcát, a levegőt hasító lépteit mind a szabadság vezérli, amely élteti őt. Bármerre is megy, ez a jelen pillanat ritmusára lüktető szakadatlan mozgás viszi őt tovább. Ez a nő e szabad, nomád személyiségével látja magát a világ szemében.

 

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr213757168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása