Fa Lovely Collection
2018. április 24. írta: persica

Fa Lovely Collection

Szerelembe ejtő tusfürdő és deo

Fa Lovely Kisses krémtusfürdő virágzó jázmin illattal, amely ápoló frissességet nyújt a bőrnek. A gyengéd formula egy gazdag habréteget hoz létre, és kellemesen puha bőrérzetet nyújt. Bőrsemleges pH. Igazoltan bőrbarát.

Fa Lovely Wings krémtusfürdő a mennyeien lágy kókusz illattal, amely ápoló frissességet nyújt a bőrnek. A gyengéd formula egy gazdag habréteget hoz létre, és kellemesen puha bőrérzetet nyújt. Bőr semleges pH. Igazoltan bőrbarát. 

Fa Lovely Kisses izzadásgatló deospray a virágzó jázmin illatával. Non-Stop Fresh Technológiával hosszantartó deo védelmet nyújt. A szórófej precíz és lágy felvitelt biztosít. Alkohol nélkül. Használat előtt jól rázza fel. Függőleges helyzetben tartva a terméket 15 cm-ről permetezze hónaljára. 

Fa Lovely Wings deospray mennyeien virágos illattal. Non-Stop Fresh Technológiával hosszantartó deo védelmet nyújt. A szórófej precíz és lágy felvitelt biztosít. Alumínium só nélkül. Függőleges helyzetben tartva a terméket 15 cm-ről permetezze hónaljára. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3813867946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása