4711 Remix Cologne Edition 2018
2018. május 03. írta: persica

4711 Remix Cologne Edition 2018

Újdonság a 4711 Parfümházból

Megérkezett ez a fantasztikus nyárias illat a 4711 Parfümházból. A családom hölgy tagjai nagy rajongói évtizedek óta a 4711-es Parfümöknek, Édesapánk sokszor meglepte Édesanyánkat a hagyományos 4711-es Parfümmel ünnepek alkalmával. Én meg ebben az elképesztően finom parfüm illatban nőttem fel, így nem csoda hát, hogy nagyon vártam már a 4711-es újdonságokat idénre is. Megérkezett! Imádom! 

Eau de Cologne – 4711!

A könnyed illatvizek és a márka közötti kapcsolat már régóta teljesen egyértelmű. Nem csoda, hiszen a 4711 egykor a légies illatkompozíciók világsikerét jelentette, és az Eaux de Cologne azóta is folyamatosan megújul. A 4711 eredeti kölnivíz több mint 225 éve a parfümkreációk klasszikus repertoárjához tartozik. Az ikonikus termék származási helye a 4711 Kölni Parfümház, amely változatos parfümművészetéről ismert, és időről időre kreatív illatújdonságokkal lep meg minket.

Frissítően könnyű – meglepően hatásos

Mivel tűnik ki a kölnivíz? Egyrészt frissítő könnyedségével. Másrészt élénkítő, aromaterápiás hatású összetevőivel. Alkotórészei, a citrom, a bergamot, a narancs, a levendula és a rozmaring, valamint a neroli és a petitgrain együttesen teremtik meg a 4711 kölnivíz illatát. De minden egyes tartalmi összetevő egyenként is elvarázsol saját illatvilágával. Természetes erejének  köszönhetően minden komponens kivételesen harmonikus illatélményt nyújt.

In the mix 2018: a narancs

A 2018-as évben új illatsorozat indul útjára: A 4711 kölnivíz hét fő tartalmi elemének mindegyikét limitált megjelenésben „remixelik”. Az első a narancs, amelyet modern módon, az édestől a gyümölcsösön át, a pezsdítőtől egészen a fűszeres-fanyarig jelenítenek meg. Friss, bátor és meglepő kompozíció, amelynek nap-, energia- és tiszta életöröm illata van. Hatásos illatnyilatkozat, amely felkiáltó jelet tesz a 2018-as nyár mögé.

„Színpompás narancs-remix“

A citrusos jegyek általában a kölnivizek ismertetőjegyei. Jó indok ez arra, hogy a remix sorozat első kreációja kiemelje a narancsillat vidámságát és könnyedségét. Nicolas Beaulieu, a 4711 Remix Cologne-t megalkotó parfümőr a következőt nyilatkozta: „Olyan komplex könivizet akartam létrehozni, amely finoman igazodik a 4711 márkához, ugyanakkor van benne valami meglepő. Az élénk narancs a kissé kesernyés, fanyar jegyekkel kombinálva megunhatatlan. Intenzív zamata igazi jelenlétet és modernitást ad ennek az illatnak.”

Fejjegyek: bergamot, citrom, tea-összhang
Szívjegyek: neroli, keserűnarancs, encián
Háttérjegyek: cédrusolaj, kasmírfa, mósusz 

Ahhoz, hogy a narancs parfümként is átélhetővé váljon, nem egydimenziós illatról kell beszélnünk, hanem a citrusos árnyalatok és az azokat remekül kiemelő aromák remixéről.

It’s the mix that makes the difference!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1113886962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása