Isten hozott a 212 Party Szigetén!
2018. május 17. írta: persica

Isten hozott a 212 Party Szigetén!

Ismerd meg a buli eszelős új illatait! Carolina Herrera bemutatja legújabb illatpárját, ami biztosan feldobja az idei tavaszi / nyári bulik hangulatát: 212 VIP PARTY FEVER Limited Edition

A Carolina Herrera divatház a 212 VIP illatainak filozófiája jegyében változatos hivatást gyakorló, különleges személyiségű, különféle nemzetiségű és kulturális háttérrel rendelkező fiatal tehetségeket kért fel egy igazi party hangulat megteremtéséhez. Fiatalok, hitelesek és személyes stílusukkal, spontaneitásukkal, egyedi életszemléletükkel még több színt visznek a 212 VIP világába.

Különleges énjükkel mindannyian nyomot hagynak a legendás márkán, olyan karizmatikus személyekkel a csapat élén, mint Cameron Dallas, az IT Girl Hailey Baldwin és Taylor Hill top modell. A három kiemelt tehetség mellett több híresség, modellek, színészek és zenészek is szerepelnek a csapatban: Xavi Serrano, Pepe Barroso Jr., Lucas Satherley, Raury, Aidan Walsh, Martinez Brothers, Steffy Argelich, Stav Strashko, Sonia Ben Ammar, Maria Borges és Inka Williams. A márka megújult fókuszával összhangban a 212 VIP PARTY FEVER limitált illatpárja egy fergeteges privát sziget partin söpör végig, amelynek vendéglistája exkluzív, és betölti a sosem alvó fiatalság hangulatát. A helyszín egy igazi party sziget, ahol szinte tapintható az éjszakai órákban felszabaduló szabadságérzés és az intenzíven rezgő energiák.

A kampány alkalmából rendezett exkluzív esemény hozta össze a csapatot, ahol a jelszó „Own The Party”, azaz Érezd magadénak a partit.  Ez a mantra arra ösztönöz, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, úgy éljünk, hogy testben és lélekben egyaránt hitelesek maradjunk, és mindenekelőtt szeressünk élni.

Alkosd te a szabályokat, legyen ez a te éjszakád! Indítsd be a partit! Fedezd fel a tökéletes nyári partykhoz tartozó illatokat!

ENERGETIZÁLÓ-VIBRÁLÁS: 212 VIP Men PARTY FEVER limitált illata a vibráló gyömbér és égő cannabis energizáló keveréke.

ÉRZÉKISÉG: 212 VIP ROSÉ PARTY FEVER limitált illata a licsi likőr és a sós pézsma érzéki keveréke.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5613966474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása