AHONNAN NEM CSAK A KILÁTÁS PAZAR...
2018. május 28. írta: persica

AHONNAN NEM CSAK A KILÁTÁS PAZAR...

A megújult MARRIOTT BUDAPEST

A elegánsan felújított MARRIOTT HOTEL új szobáiba nyertünk ma betekintést egy sajtó esemény keretein belül.

Az 1969-ben épült, mára már Műemlékké nyilvánított Hotel megújult, modern enteriőrrel várja az ide érkező vendégeket. A „konferancia Hotel” jelzővel illetett, javarészt az üzleti útra érkező vendégeknek nyújt maximális kényelmet, kikapcsolódási lehetőséget.

Szobái letisztult sítusa az egy-két éjszakát itt töltő üzlet emberek kényelmét is maximálisan kiszolgálja.

A kényelmes 5 csillagos Budapest Marriott Hotel klasszikus szobákkal rendelkezik pazar kilátással a városközpontra. Az európai architektúrával rendelkező szálloda 2007-ben került teljes belső felújításra. Majd idén az összes szobája új Olasz és Angol bútorokat kapott. A belsőépítészeti munkálatokat egy neves Angol csapat végezte.

Az ingatlan 364 szobával rendelkezik. Néhány szoba kilátást nyújt Budára a Gellert-hegyre és a Dunára. A szálloda szobái saját fürdőszobával illetve zuhanyzóval rendelkeznek.

Minden reggel a frissen készített büfés reggelivel kezdődik. A szálloda stílusos étterme a helyi ételek széles választékát nyújtja.

A szálloda fitnessz központját és spa részlegét a megszálló vendégek, és a fitnessz bérletet vásárló környéken lakók is igénybe vehetik

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5114009270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása