ANANÁSZ SZEZON A ROSSETTI-nél
2018. május 28. írta: persica

ANANÁSZ SZEZON A ROSSETTI-nél

Visszavonhatatlanul közeledik a nyár, és nem csak a ruháknál köszöntöttek be a nyári trendek, hanem a kiegészítőknél is.

A Rossetti Bizsu Ananász kollekciója már önmagában is elbűvölő. Akassz a füledbe két kis sárga ananászt, vagy a nyakadba láncon csillogva függjenek a kis gyümölcsök, ezzel is magadhoz vonzva  a mosolygó tekinteteket. Titkon meg már a tengerparton sétálsz, ananász koktéllal a kezedben......

A cégről röviden:

A Rossetti Bizsu csaknem másfél évtizede dolgozik azon, hogy a Rossetti márkanéven forgalmazott bizsu, kendő, hajdísz kínálatukkal mindig naprakészek legyenek a divat világában.

Minden munkatársuk azon fáradozik, hogy a meglévő és leendő vevőiket maximálisan kiszolgálják. Ezért termékeiket már online is elérhetővé tették vásárlóink számára. Így nem lehet akadály a nyitva tartás és a távolság sem.

Termékeik kiválasztásakor fontos szempont, hogy olyan termékeket választanak, amelyeket ők maguk is szeretnek és szívesen viselnek is.

Összeszokott kis csapatuk azon dolgozik, hogy webáruházuk minden látogatója megtalálja azt a divatékszert, amellyel színesebbé teheti a napját, egyedibbé a stílusát, csillogóbbá a megjelenését.

Látogass el a honlapukra: www.rossettibizsu.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7814008818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása