Ez lesz a túlélőkészleted kötelező darabja az allergiaszezon idején!
2018. június 02. írta: persica

Ez lesz a túlélőkészleted kötelező darabja az allergiaszezon idején!

Nincs többé irritált, kipirosodott orr a Zewa új, Soft & Sensitive papír zsebkendőivel!

A Zewa innovációja, a Zewa Softis Soft & Sensitive papír zsebkendők különleges ápoló balzsammal segítenek megóvni bőröd a kipirosodástól

Szerinted sem trendi a kipirosodott orr? Az új Zewa Softis Soft & Sensitive puha és kíméletes, de mégis extra erős papír zsebkendőinek anyaga mandulaolaj és aloe vera különleges keverékét tartalmazza, így gyengéden gondoskodnak az érzékeny, irritációra és kipirosodásra hajlamos bőrről – még az allergiaszezon kellős közepén is. Vidd magaddal a táskádba rejtve, a dobozos változat pedig az otthonodban is éppen akkor lehet kéznél, amikor a legnagyobb szükséged van rá!

„Hazánkban ma minden negyedik ember szenved valamilyen allergiától. Számukra különösen fontos, hogy gyakori használatra alkalmas papír zsebkendőt használjanak. A Zewa legújabb terméke, a Zewa Softis Soft & Sensitive papír zsebkendő valódi innovációnak számít, hiszen 4 rétegű, erős lapjai különleges összetevőinek köszönhetően gyengéden ápolják az irritált és kipirosodott bőrt, így hasznos társunk lehet a pollenszezonban, vagy akár egy megfázásos időszakban is” – emelte ki Hegedűs Eszter, a Zewa brand menedzsere.

Zewa Softis Soft & Sensitive

Gyengéden ápoló mandulaolajjal és aloe vera kivonattal. Extra erős a gyakori használathoz. 4 rétegű, kellemesen puha. Illatanyagmentes. Parabénmentes. 10x9-es és dobozos csomagolásban is elérhető

A Zewa-ról

A prémium minőségű, legfejlettebb papír-ipari technológiákat alkalmazó piacvezető márka alapjait a 19. század utolsó évtizedében fektették le. A Zewa névadójának a dél-németországi ZellstoffFabrik Waldhof gyárnak a futószalagjáról kerültek le az első Zewa termékek, melyek Magyarországon 1993 óta vásárolhatók meg. Azóta a Zewa márkanév fogalom lett, és piacvezetővé vált a toalettpapírok, papír zsebkendők és háztartási papírtörlők szegmenseiben (Nielsen YTD Augusztus 2017, Mo., értékben), valamint a szalvéta piacon is jelen van. A Zewa termékeit a svéd Essity (korábban SCA) cég gyártja és forgalmazza 1995 óta.

További információ: www.zewa.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7214018208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása