HIALURONSAVVAL A FIATALOS BŐRÉRT. VÁLASZD A FÁJDALOMMENTES MEGOLDÁST!
2018. június 06. írta: persica

HIALURONSAVVAL A FIATALOS BŐRÉRT. VÁLASZD A FÁJDALOMMENTES MEGOLDÁST!

Bőrgyógyászati szakértelemmel az Ön szépségéért!

Sokszor aggódunk amiatt, hogy milyen megoldásokat alkalmazzunk a kialakuló ráncok csökkentésére,és bár a hialuronsavas injekciós kúrák bizonyára eredményesek lehetnek, mindenképp érdemes kipróbálnunk a Diadermine Super Filler termékek által nyújtott fájdalommentes megoldást is.

A kor előrehaladtával a bőr természetes kollagén- és hialuronsavtartalma csökken. Ez a folyamat már a húszas évek elején elindul. A negyvenes évekre a kollagén termelődése már felére csökken a szervezetben, hatvan éves korra pedig mennyisége csupán 10%-a az eredetinek. Ezen problémák enyhítésére nyújtanak segítséget a Diadermine Super Filler termékek. A termékcsalád különlegessége abban rejlik, hogy mikroinjektált hialuron-molekulákat tartalmaz, továbbá 5% hialuronsav aktivátort, amelynek köszönhetően hatékony és gyors eredmény érhető el.

A Diadermine magas minőségű innovatív Super Filler arcápolási termékei – hihetetlennek hangozhat, de – úgy képesek behatolni a bőr mélyebb rétegeibe és feltölteni a ráncokat, mint egy hialuron injekció, viszont mindezt fájdalommentesen és elérhető áron.

A siker titka a mikronizált hialuron, valamint hialuronsav komplexet és hialuron aktivátort együttesen tartalmazó formulában rejlik.

A hialuronsav komplex a bőrfelszín azonnali kisimításáért felel, a plusz hialuron aktivátor pedig elnyújtott hatást biztosít, hogy ez a bőrfelszíni hatás egész nap fennmaradjon, miközben a mélyben a mikronizált hialuron a vizet megkötve dolgozik. A Diadermine Super Filler termékek tehát, mind a bőr felszínén, mind a bőr mélyebb rétegeiben eredményesen és gyorsan képesek csökkenteni az öregedés látható jeleit.

Szakértőtől:

„Szerencsére ma már léteznek rendkívül hatékony eljárások arra, hogy kívülről juttassunk be hialuronsavat a bőrbe, mint például a mikroinjektált hialuronsavat és hialuron aktivátort tartalmazó Diadermine termékek, amelyek együttesen képesek a bőr mélyebb rétegeiben és a bőrfelszínen is sikeresen és gyorsan csökkenteni az öregedés látható jeleit. Míg a ráncfeltöltő eljárásoknál használatos, injekció útján befecskendezett hialuronsav lokálisan, az adott problémát korrigálja csak, addig a mikronizált hialuronsavval átfogó, egyenletesen eloszlatott hatóanyagbevitel biztosítható, amely természetes úton nagy mennyiségű vizet köt meg. Ezáltal komplex térfogatnövekedés, rugalmas textúra és javuló arckontúr válik elérhetővé.” – mutat rá dr. Kassai Ildikó a Diadermine kozmetológus-bőrgyógyásza

Mindent tudsz a hialuronsavról?

Mivel a hialuronsav óriásmolekula, vagyis 3000 nm az átmérője, ezért nem fér át a bőrsejtek közötti keskeny, csupán 15-50 nm nagyságú helyeken. Éppen ezért alkalmazzák injekció formájában, hiszen így valóban képes feltölteni a ráncokat. Csökkentett molekulanagyság esetében azonban a bőr mélyebb rétegeibe is eljuttatható, így akár a hialuronsavat tartalmazó krémmel vagy szérummal is látható eredményeket érhet el.

MIKRO-INJEKTALT HIALURON  MOLEKULAK + 5% HIALURONSAV AKTIVATOR

A Super Filler Szérum valamint a Nappali krém és az Éjszakai krém együttes hatásával a bőr már az első alkalom után is tápláltabbnak tűnik, míg rendszeres, hosszútávú alkalmazásuk a bőrsejtek regenerálódását is elősegíti, látható eredményeket garantál. A Diadermine Super Filler család legújabb terméke, a Super Filler kapszulák koncentrált ráncfeltöltő komplexet tartalmazó formulája azonnali ráncfeltöltést eredményez, amely már 30 perc után láthatóvá válik.

Az új Diadermine Super Filler kapszulák már megvásárolhatók a DM és a Rossmann drogériákban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6914027610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása