Oscar Larion Make Up Artist – You X Max Factor
2018. június 13. írta: persica

Oscar Larion Make Up Artist – You X Max Factor

SMINK TANÁCSOK LARION OSCARTÓL

A természetes szépség szimfóniája

1. Egységesítsd bőröd színét a FaceFinity Compact, matt hatású púderes alapozóval. Az új formula SPF20-as fényvédőt is tartalmaz, illatanyagmentes így az érzékeny bőrűek is használhatják. Olaj-elnyelő púderszemcséi, tartós gyöngy részecskéi finoman gördülnek a bőrödön, tökéletes könnyedséggel vihető fel, szivacs applikátora pedig hibátlan eredményt biztosít, nem beszélve a gyorsaságról – akár 10 másodperc is elég a művelethez. A Facefinity Compact minden szépségszükségletedet kielégíti, hiszen a púder végső, finom simítása találkozik benne a tartós alapozóval. Most 4 szín közül választhatsz - hétköznapokon akár önmagában is használhatod a közepes fedésű púdert, ha pedig extra fedésre vágysz, viselheted a folyékony alapozóréteg fölött. A Facefinity Compact tökéletes társad a mindennapokban, ez az apró mattító zseni ugyanis minden táskában elfér. 

 2. Emeld ki arcod legszebb részeit a Miracle Contouring, arckontúrozó palettával. Először a bőrszínedtől 1-2 árnyalattal világosabb, krémes felemelő árnyalattal világosítsd ki háromszög alakban a szem alatti területet, tegyél egy keveset a szemzugba és a szemöldökcsontra.  Pillanatok alatt eltűnnek a fáradtság jelei. Még előnyösebb lehet megjelenésed ha a bőrszínedtől 2-3 árnyalattal sötétebb kontúrozószínt a homlokod két oldarára satírozod, tegyél egy keveset az arccsont alá és az állvonalra, majd ujjaddal kontúrmentesen masszírozd össze az alapozóval.  A Miracle Contouring Paletta krémes, könnyű, tartós összetétele biztosítja az ultrakönnyű eldolgozást, így már kezdő kontúrozóként is professzinális eredményt alkothatsz, sztárokhoz illő, ugyanakkor természetes megjelenést.

3. A Miracle Glow Duo krémes highlighterét satírozd az arccsontodra, tegyél egy keveset a szemzughoz és ha teltebb ajkakat szeretnél, akkor a kupidóívre, majd ujjaddal finoman masszírozd össze a kiemelt területeken és arcod azonnal felragyog. A duo formula ráadásként bőrtökéletesítő és hidratáló hatású, amellett, hogy lehetőséget ad számodra, hogy dönthess a természetesen sugárzó, illetve az intenzíven ragyogó bőr között. A Miracle Glow Duo magával ragadó, üde külsőt kölcsönöz – a varázslat reggeltől egészen késő estig kitart.

4. Szempilláidat a vitaminokkal és napraforgómag viasszal kifejlesztett, Dark Magic, dúsító szempillaspirállal koronázd meg. Ez a bravúros sminkszenzáció – különleges összetételének köszönhetően – nem kenődik el, speciális keféje másodpercek alatt egyenletesen vonja be a pilláidat, drámai szépségű, látványos és szuper gyors eredményt biztosít. Puha, ergonomikus kialakításával a Dark Magic szempillaspirál tökéletesen illeszkedik az ujjaid közé, tehát a használata is kényelmes - Igazi varázskellék a sminktáskádban.

5. Ajkad érzékien telt kinézetéhez válaszd az új Colour Elixir Lip Cushiont, az E-vitaminban és pigmentekben  gazdag  ajakfényt. Ha sietsz valahova és csak egy perced van magadra, akkor is tökéletes, ragyogó ajkakat varázsolhatsz magadnak ezzel a különleges sminkújdonsággal. A Colour Elixir Lip Cushion rendelkezik a puha tapintású, párnás, precíziós applikátorral, amely könnyedén siklik az ajkaidon. Az ajakfény, építhető formulájával több választást is kínál számodra: a mindennapokon visszafogottabb, finom glamúrral hódíthatsz, a különleges alkalmakon drámai, mondén, teltebb, tónusokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3414045160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása