A THOMAS SABO új darabokkal bővíti Generation Charm Club kollekcióját
2018. július 28. írta: persica

A THOMAS SABO új darabokkal bővíti Generation Charm Club kollekcióját

A Generation Charm Club 2018. elején nagy sikerrel mutatkozott be, így az őszi-téli szezonra újabb 48 darabbal bővül a kollekció. Az új ékszerek finoman illeszkednek a már ismerős charmok közé: méretek, anyagok, különbözően megmunkált felületek és kifejező szimbólumok széles választékával biztosítják, hogy viselésük ne csak trendi, hanem kényelmes is legyen

Az óriási szakértelemmel, kézzel finoman megmunkált ékszerek folytatják a Generation Charm Club kollekció hagyományait, és elnyerik a kreatív összeállítások kedvelőinek szívét: klasszikus szerencsehozó charmok, art deco stílusú, grafikus statement darabok, és nosztalgikusan vintage, védelmet nyújtó szimbólumok közül válogathatunk. A részletgazdag charmokkal személyes stílusunkhoz szabhatjuk az ékszereket, és biztosan feléled gyűjtői szenvedélyünk is.

A nagyméretű érméket formázó charmok minden összeállításba jól illenek. A letűnt korok pénzérméiből ihletett formák a szeretet, a béke és az erő szimbólumait hordozzák. Izgalmas részletekre és vintage motívumokra épülnek a kollekció asztrológia-inspirálta darabjai is: a drágakövekkel díszített csillagok kézzel megmunkált részleteikkel álmodozásra biztatnak és képzeletbeliutazásra repítenek a kozmoszba.

A kollekciót nyakláncok és karkötők új variációi egészítik ki, hogy a THOMAS SABO rajongók minden generációja megtalálja a számára szimpatikus összeállítást.

A Generation Charm Club 2018. őszi-téli újdonságai mostantól folyamatosan érkeznek minden THOMAS SABO üzletbe és shop-in-shopba, valamint a thomassabo.com webshopba. A teljes kollekció szeptembertől lesz kapható.

A THOMAS SABO márkáról:

A THOMAS SABO a világ egyik vezető ékszer-, óra- és szépségmárkája, amely lifestyle-termékeket tervez és értékesít nők és férfiak számára. A vállalatot Thomas Sabo 1984-ben, Lauf an der Pegnitz-ben, Dél-Németországban alapította, amely jelenleg közel 300 saját üzletet működtet öt kontinensen, összesen közel 1860 munkavállalóval. A Thomas Sabo központjában közel 490 főt foglalkoztat. A Thomas Sabo világszerte körülbelül 2800 kereskedelmi partnerrel dolgozik, emellett együttműködik vezető légitársaságokkal és hajózási társaságokkal is.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5014147527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása