Az Álláskereső Kutyusok közösségének nevében írunk neked.
2018. augusztus 25. írta: persica

Az Álláskereső Kutyusok közösségének nevében írunk neked.

Meguntuk az unalmas, kennelben töltött hétköznapokat és nagyon vágyunk rá, hogy végre találjunk egy kedves főnököt, vagy egy jó csapatot meg egy kényelmes irodát, ahol teszünk-veszünk, jókedvre derítünk, és ahol szeretnek bennünket.

Szerencsére ránk talált a Telenor Magyarország, az első hazai kutyabarát nagyvállalat, és az ott dolgozók elgondolkodtak azon, hogyan segíthetnének nekünk. Napjainkban ugyanis már számos munkahely látja szívesen a négylábúakat, mégis sokan vagyunk, akiknek nemhogy munkahelye, de otthona sincsen.

A Telenor szívén viseli az ilyen kutyául járt ebek sorsát, és úgy döntött, hogy segít megváltoztatni az életüket. A Fogadjörökbe Alapítvánnyal közösen kihoztak bennünket a menhelyről, orvoshoz vittek meg szépségszalonba, majd a Dogmopolite Kutyapanzióban kaptunk ideiglenes szálláshelyet. Amíg mi itt hédereztünk, játszottunk és

ismerkedtünk, ok az Artificial Grouppal közösen elkészítették az  önéletrajzainkat és a hirdetéseinket, hogy minél több lehetséges gazdijelölt látóterébe bekerülhessünk.

Mindezt azért írjuk le neked, mert szeretnénk megkérni arra, hogy ha lehetőséged van rá, függeszd ki az önéletrajzainkat a munkahelyeden vagy vidd tovább hírünket a kutyakedvelő ismerőseid körében!

Amennyiben közösségi felületeiden is megosztanád az önéletrajzainkat, keresd fel az Álláskereső Kutyusok Facebook-oldalt!

És persze, ha nálad akad egy nyitott pozíció, azt se tartsd magadban! Fülünket hegyezve, farkunkat csóválva várjuk az érdeklődőket, hogy személyesen is megmutathassuk, mennyire rátermettek vagyunk.

Nagy, puha pacsi!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1014202135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása