EGYEDI KLASSZIKUSOK
2018. augusztus 25. írta: persica

EGYEDI KLASSZIKUSOK

A THOMAS SABO bemutatja vintage stílusú óra- és ékszerkollekcióját

A THOMAS SABO 2018. őszi-téli kollekciójából - híven a fenti mottóhoz - a vintage ihletésű sorozatra fókuszál szeptemberben és októberben. A változatos formák, struktúrák és részletek számos korszak stílusjegyeit hordozzák. Az ékszerek egyedi kombinációs lehetőségeket kínálnak, így elegáns hétköznapi, romantikus és bohém összeállításokhoz is passzolnak.

A nosztalgikus hangulatot idéző gyűrűk, az ikonikus pecsétgyűrűk, a személyessé varázsolható medálok és az antik hatású charmok együtteséből alkotott egyéni kompozíciók első őszi outfitjeink tökéletes kiegészítői lehetnek. A nagy szakértelemmel megmunkált – részben művészi vésésekkel, gyémántberakásokkal és drágakő kombinációkkal ellátott – nem mindennapi ékszerek vonzzák a tekintetet. Tökéletesen alkalmasak arra, hogy kedvünk szerint variáljuk őket, és mindig új összképet mutassanak.

A Mini Vintage karórák harmonikus egységet alkotnak az új ékszerkreációkkal. Karcsú és szögletes formáikkal, valamint art deco hangulatukkal az ezüst és arany színű női modellek a THOMAS SABO óraportfólió új ékességei. A különleges fejlesztésű Milanaise óraszíj vintage mintázatával teszi kerek egésszé a két új karórát.

A THOMAS SABO 2018. őszi-téli újdonságai elérhetők a THOMAS SABO üzletekben és shop-in-shopokban, valamint a thomassabo.com webshopban és partnereinknél.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2914202175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása