Mit vegyünk fel szeptemberben?
2018. augusztus 25. írta: persica

Mit vegyünk fel szeptemberben?

Bár még nincs vége a nyárnak, a legelső őszi trendek már megérkeztek a Springfieldbe! Ebben a szezonban a női divat terén a kifinomult darabok és az intenzívebb színek hódítanak, a férfiaknál pedig a brit egyetemi stílus jegyei lesznek hangsúlyosak. A spanyol márka most bemutatja a szeptemberi divatkörképét.

Sikk & virágok

A hűvösebb hónapokban a Springfield a kifinomultabb irányvonalat erősíti, hiszen olyan klasszikusabb darabok kerülnek az üzletekbe, mint a tweed blézerek és a bőszárú nadrágok. A legújabb kollekcióban a márka az ikonikus virágmintáit kombinálta az őszi árnyalatokkal: a színpaletta az üvegzöld, gesztenyebarna és indigókék tónusokon alapul. A bőrkiegészítők és a feliratos, rövid ujjú felsőrészek pedig vagánnyá varázsolják a szettet, ezzel is sikkes hétköznapi hatást eredményezve.

Hódít a kényelem

A férfidivat terén a klasszikusabb elemek keverednek a brit egyetemi stílussal, kockás és csíkos mintázatokkal a főszerepben.

A hétköznapi viseletnél a Springfield az egyszerre elegáns és egyszerű ruhadarabokból álló összeállításokat javasolja. A márkánál megtalálható kockás ingek, feliratos pulóverek és csíkos, galléros pólók így kombinálhatóak olyan kényelmes ruhadarabokkal, mint a dzsekik és a kék vagy gesztenyeszínű vékony chino nadrágok. 

Daily smart

Mint minden szezonban, a legújabb daily smart trendek is havonta megérkeznek a Springfield üzletekbe. Ezek olyan formálisabb összeállítások, amelyekben akár az irodában is komfortosan érezhetjük magunkat. 

A női kollekcióban a tyúkláb minta és a szürke, fekete, illetve acélkék színek lesznek a legújabb trendek. A strasszokkal díszített pulóverek, bőr kiegészítők és a velúr dzsekik teszik tökéletessé a szettet.

A férfiaknak a szürke és a kék tónusú, egyszínű vagy kockás, egyenes szabású nadrágok mellett a hosszú ujjú pólóingek lesznek a legnépszerűbb darabok, amelyeket kombinálhatnak mustárszínű vagy barna pulóverekkel, esetleg világos dzsekikkel. A sportos hatást pedig a kényelmes utcai tornacipő adja.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6014202197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása