PALMERS újdonságai
2018. augusztus 25. írta: persica

PALMERS újdonságai

Őszi - Téli trendek.

Párizs, Milánó, London vagy New York- a közelgő szezon változatos divat irányzataival a nők képesek lehetnek napról napra újraértelmezni a stílusukat függetlenül attól, hogy kosztümöt vagy mini ruhát, vastag pulcsit vagy bohókás köntöst hordanak. Magabiztosan viselik a csipkét és a hálós anyagokat, előnyben részesítve az átlátszó elemeket a fehérneműk és felsőruházatok terén egyaránt- akár még mindennapos viseletre is.

A dizájnok kifinomultak, érzékiek és mégis funkcionálisak. A színek tökéletesen illeszkednek a változatos megjelenésekhez és hangulatokhoz.  Az anyagok a magas minőségükkel győznek meg- mert még a legtrendibb fashionista sem akar engedni a kényelemből.

A Palmers bemutatja a varázslatos őszi divat trendjeit a nemzetközi kifutókon. Ahogyan arról te is meggyőződhetsz, a legutóbbi fehérnemű trendeket nem érdemes elrejteni. Sőt, éppen ellenkezőleg, gyakran egy csipkés melltartó, egy szatén kombiné vagy egy hálós bralette a tökéletes kiegészítése a áhított megjelenésnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr414201773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása