Bemutatkozik egy magyar design táska, a: GRUDO
2018. augusztus 30. írta: persica

Bemutatkozik egy magyar design táska, a: GRUDO

Itt a nyár vége és kezdünk arra gondolni, hogyan is zajlik majd életünkben a szeptember, dolgozó emberként miben hozzuk-visszük a holminkat.

Gruiz Dóri multis létből jött és saját igénye ihlette első táskáit.

Korábban már gondolkodott tervezésben, ám gyerekes anyukaként úgy érezte, nem tudja rendesen pakolni a dolgokat, gond, ha elered az eső és nem érzi a pelenkázást sem túl egyszerűnek, ha útközben van erre szükség.

Így született meg a Grudo design márka, amelyben a funkcionalitás és a design találkozik a lélekből született alkotás szépségével. Mindegyik darab igazán stílusos, letisztult és olyan kis apró megoldásokat rejt magában, amitől odáig lesz az, aki használja vagy hordja.

A laptop táskában találsz kulcstartót is például és magát a számítógépet külön is lecipzározhatod. Van olyan darab, ami szükség esetén pillanatok alatt bővíthető és egy anyuka számára a legnagyobb öröm, hogy újabb és újabb kis rekeszeket talál a hátizsákjában.

Minden egyes darab vízlepergető anyagból készült, így az utóbbi idők fura időjárása sem éri a Grudo darabok viselőit.

Minden táska óriási szeretettel készül és a kapcsolat megmarad a vásárlóval.

Letisztult, ötletes és stílusos darabok a mindennapjainkhoz, magas minőségi szinten.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9414211885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása