Ismét bevettük Croatiat! Nem is akárhogy :)
2018. augusztus 30. írta: persica

Ismét bevettük Croatiat! Nem is akárhogy :)

#csakcsajok

Nyaralás….. elengedhetetlenül fontos, mert feltölt, élményekkel gazdagít, gondokat feledtet (már akinek vannak) és kikapcsol.

Idén is másodszor indultunk le az Adriára. A #csakcsajok csapat bevette Croatia (Abbazia) környékét.

Nem csak a szállásunkhoz közel eső Tomasevac strandot látogattuk meg, hanem sokat kirándultunk is, persze az elmaradhatatlan shoppingolás a Rijekaban (Fiume) található hatalmas Shopping Towerben, idén sem okozott gondot. :)

Pula felé autókázva megcsodáltuk Icici kis történelmi városkáját, Lovran nevezetességeit, az álomszép Medveja-i hatalmas strandot, Draga kis ékszerdoboznyi kikötővárosát, kompoltunk Cres szigetére.

Rengeteg élménnyel gazdagodtunk ismét, mi is és a gyermekeink is.

Édesanyaként egy utazás alkalmával is fontosnak tartom a biztonságot, a szép, tiszta, rendezett szálláshelyet. Így az STA TRAVEL jóvoltából minden segítség adott volt.

Akár saját magad intézed a belföldi vagy külföldi utazásaidat, akár utazási irodán keresztül, az utas biztosításról nem szabad elfelejtkezni.

Bővebb információt az STA TRAVEL honlapján olvashatsz!

Miért értékesítünk utasbiztosításokat?

1. Szeretnénk, hogy utazásod gondtalan legyen, és baj vagy utazásképtelenség esetén minimalizáld károdat.

2. Jutalékot kapunk az értékesítésük után a biztosítóktól - nagyjából hasonló mértékűt.

3. Miért ezt a 4 biztosítást kínáljuk? Úgy találjuk, lefedik a hazai és nemzetközi igényeket, jó ár-érték arányúak, és megbízható hátterük és assistance-szolgáltatásuk van. A piacon persze számos további biztosítás is elérhető. Az STA Travel sem nem tulajdonosa, sem nem tulajdona egyetlen biztosítónak sem; károk esetén a biztosítók enyhítik a károkat, nem az STA Travel, vagy más értékesítő.

Kép: Saját (PR)

Köszönet az STA Travelnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6714211773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása