Kora tavaszi ruhatár a Bonprixtől ...
2024. február 24. írta: persica

Kora tavaszi ruhatár a Bonprixtől ...

Még hűvösebbek a napok, de azért már érezhetjük a vágyott tavasz közeledtét.

 

Indulhat a ruha szezon, ezért most érdemes még a vékony kötött ruhákat hordani, melyek szépen kiemelik az alakot, és még hosszúszárú csizmával is hordhatóak ebben a még cidri időszakban.

A @bonprix "bpc" kollekciójában szinte első látásra beleszerettem ebbe a kötött mintás ruhába.

 

Mivel nemsokára itt a március, ami már a tavasz előszobáját jelenti, kezdhetjük elpakolni a gardróbunkba a vastag, kötött pulóvereinket, és jöhetnek a finom kötött anyagú felsőrészek.

A @bonprix "Rainbow" kollekciójából ezt a szép törtfehér felsőt választottam, melynek különleges ujj megoldása van, az áttetsző pöttyös anyag teszi egyedivé ezt a felsőrészt.

A föld színek egyébként remekül passzolnak a törtfehérhez. 

 

Nem tudom ki hogy van vele, de én imádom a hűvösebb időkben, az elegánsabb de legfőképp kényelmes pizsamákat, amik pont annyira jók, hogy néha nem is "alvós pizsinek" használom, hanem itthoni ruhának, az unalmas jogging helyett... ugye milyen szép és elegáns is lehet egy pizsama? A @bonprix kínálatában ilyen virágos tiszta pamut két részes "bpc" pizsamákat is találsz!

www.bonprix.hu

Fotó: PR (saját)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7918344333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása