KATTI ZOÓB FASHION NIGHT BALATONFÜRED
2018. augusztus 30. írta: persica

KATTI ZOÓB FASHION NIGHT BALATONFÜRED

Nyáresti divatvarázslat a Blaha Lujza utcában, a Divatház 2018/19-es őszi/téli és 2019-es tavaszi/nyári kollekcióinak bemutatója

2018. augusztus 19-én vasárnap este újabb felejthetetlen divatesemény részesei lehettek azok, akik a Katti Zoób Divatház 2018/19-es őszi/téli és 2019-es tavaszi/nyári pret-a-porter kollekcióinak balatonfüredi bemutatóját választották nyáresti kikapcsolódásként, kulturális feltöltődésként. A Divatháztól már megszokott módon, az elbűvölő színek, formák és anyagok varázslata, a kényelmes és ésszerű elegancia kelt életre – rendhagyó módon - ezúttal történelmi építészeti környezetben a mediterrán hangulatú Blaha Lujza utcai impozáns show keretében.

A különleges füredi este folyamán először a 2018/19-es őszi/téli kollekció, a Stone Cold darabjai mutatkoztak be - a Ház hagyományait folytató, geometrikus alapokra épülő, világvárosi öltözéksor, mely felhevíti azt a nagyívű érzelmet, amely a metropolisz modern kultúrájában bújik meg és legyőzi az elidegenedés hidegét. Finom érzelemgazdagság ölt testet a nagyléptékű mintákban, a chevronban, a pöttyökben, a csíkokban, a szövött foltokban, a fanyar színekben, valamint a szofisztikált anyagokban, a mondén organzában, a légies csipkében és a rafináltan kétarcú kasmírban. A fanyar sárga, a ködfátyolos rózsaszín, az acélos  kékek, a fényes és matt variációban is felbukkantak. Akárcsak a kövekre hullott az esőn a felcsillanó a nap. Maga az ihletforrás címadó, Jimmy Barnes magával ragadó, szerelmes rockdala, a Stone Cold is felcsendült és végigkísérte a hűvös szezont forró érzelmekkel váró divatvarázslatot.

A melegség, az életteliség másik formájában, lélegzetelállító burjánzásában is gyönyörködhettek az esemény résztvevői – a 2019-es tavaszi/nyári kollekció ruháiban elbűvölő eklektika lép életbe, a Stone Cold nagyléptékű mintáit megőrzi és egyúttal át is értelmezi, geometrikus és organikus motívumok, köztük az ikonikus halszálka vonalak formájában.

Az élettel teli színek, többek közt a ragyogó és a fátyolos tónusú sárgák, az izzó narancs és piros, valamint a különféle, frissességet közvetítő kékek, köztük a türkiz bűvereje hatja át az egyes darabokat, anyagok tekintetében - a nagyléptékűség fogalma mellett - az organza által képviselt légiesség.

Az új kollekciók – az élet szeretete mellett - másfajta pozitív divatüzenetet is hordoznak: ismét főszerepbe kerül a hordhatóság eszméje és a kollekciók közti rafinált folyamatosság és praktikum.

A Balatonfüred szívében található, emlékezetes helyszín, a délies varázslatú utca, a finom nyüzsgésű éttermek, kávézók díszlete, szabadságot és gondtalanságot árasztó hangulata, tökéletes háttérként szolgált az egész utcát elárasztó közönség és az őket gyönyörködtető show számára, ahol a magukkal ragadó színekből, formákból és anyagokból egy este kelt életre az „eszméletlenül szeretlek“ és az életigenlés szenvedéllyel teli eszméje.

A divatbemutató sminkjét és illatát a Marionnaud csapata biztosította.

Az esemény további partnerei: Szerencsejáték Zrt., MKB Bank, PwC Magyarország, Antenna Hungária és MINI.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6014212007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása