AMIKOR A TÁJ IS MAGÁVAL RAGAD.......
2018. szeptember 05. írta: persica

AMIKOR A TÁJ IS MAGÁVAL RAGAD.......

A Duna Residence üdülőpark meg élményekkel gazdagít.

Kihasználva az Iskola kezdés előtti utolsó hétvégét, kirándultunk egyet még belföldön is. Nem is akárhová, és akármilyen tájakon át vezetett az utunk a meseszép Gerecsei tájvédelmi körzeten keresztül Dunaszentmiklósig.

Kicsi gyermekként a szüleinkkel rengeteget utaztunk Magyarországon, így büszkén mondhatom, hogy szinte bejártuk az országot, és ez az országjárás adta élmények, amit Édesapám és Édesanyám nyújtott át nekünk gyermekeknek, most tovább öröklődik, és adom át a kislányomnak is, hogy lásson, tapasztaljon!

Mikor megtudtuk, hogy hova is megyünk, a térképen rögtön megnéztem hol van ez a fantasztikus apartman park. Már akkor eldöntöttem, hogy nem vezetem le az utat az autópályán, hanem szépen 1,5 óra kocsikázással inkább Magyarország csodaszép tájain keresztül autózunk. A kislányomnak meg a legjobb „környezet” óra az, ha a természethez közeli vagy természetbeli élményekkel gazdagodik.

Aki régóta ismer, tudja, hogy szerelmese vagyok a jó Magyar Boroknak is, és külön élmény volt számomra a Neszmélyi borvidéket látni, a csodálatos dimbes-dombos szőlőföldet, a Hilltop Borászatot, ahol javában zajlottak a szüreti munkálatok. Így nem jöttünk el a Borászattól üres kézzel, pár palack a kedvenc Borainkból a kocsi csomagtartójába került.

A Duna Residence egyedülálló környezete, a gyönyörű táj nyújtotta látvány, az erdők, a dombok, a hegyek, a szőlőföldek, teljesen magával ragadott, szinte el is felejtettem, hogy itthon vagyok.

Az apartmanházak maximális kényelmet és felszereltséget nyújtanak az oda érkezőknek, legyen az egy-két éjszaka, vagy akár több napon át tartó pihenés. Az üdülőpark kialakítása lehetővé teszi, hogy kiszakadva a „mókuskerékből” teljes pihenést biztosítson az oda érkezők számára, szuper wellness részlege, kül és beltéri medencéi, gasztronómiai élményei mint mind az ide érkező vendégek kényelmét szolgálja. És 100%-osan család és gyermekbarát hely.

Köszönjük az élményt!

További információ a helyről:

A Duna Residence üdülőpark Tata városához közel fekvő csendes faluban, Dunaszentmiklóson a borairól és gyönyörű tájairól ismert neszmélyi borvidéken található.

A Gerecse csodálatos környezetében található üdülőpark a természetet, a különféle sportokat kedvelőknek, a wellness szerelmeseinek és a történelmi, kulturális emlékek iránt érdeklődőknek nyújt felejthetetlen élményt. Komárom, Tata, Tatabánya, Győr, Esztergom és a Duna-kanyar nevezetességei, látnivalói elérhető közelségben vannak. Az üdülőfalu gyorsan és könnyen megközelíthető, mind az M1-es autópályáról, mind az 1. sz. főútról. Budapest és a Balaton part egyórányi autóútra található.

Jelenleg 102 apartman áll vendégeink rendelkezésére, melyek 4, illetve 6 fő elszállásolására alkalmasak, 90 m2 illetve 118 m2 alapterületűek.

Az apartman házak teljesen felszereltek, minden igényt kielégítenek. Konyhájuk amerikai stílusban, konyhai gépekkel (kávéfőző, páraelszívó, vízforraló, mosogatógép, gáztűzhely, mikró stb.) és eszközökkel felszereltek. Nappalijukban kényelmes ülőgarnitúra, színes TV, telefon található. A kerti bútorokkal ellátott teraszokról a Gerecse és a Duna látképében gyönyörködhetnek vendégeink.

A Duna Residence apartman parkban egyedülálló környezetben élvezheti wellness szolgáltatásainkat, melyek nem csak szállóvendégeink számára elérhetőek. A meleg nyári napokon a kültéri medencét ajánljuk, melyhez csúszda és külön gyermekmedence is tartozik.

Fotó: saját (PR)

Információ: www.dunaresidence.hu

Köszönet az STA Travelnek! Belföldi útjainkon is a legjobb partner!

www.statravel.hu

Utazz itthon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6214223349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása