ÚJ SZINTRE LÉPETT A GÉL LAKKOZÁS
2018. szeptember 11. írta: persica

ÚJ SZINTRE LÉPETT A GÉL LAKKOZÁS

A CND SHELLAC LUXE, AZ EGÉSZSÉGES KÖRMÖK ÉS A SOHA NEM TAPASZTALT GYORSASÁG LUXUSA

A professzionális körömápolás globális piacvezető márkája, a CND 2010-ben megalkotta a szabadalmaztatott CND SHELLAC szolgáltatást, ami egyedülálló módon forradalmasította az iparágat. Most, 2018-ban a CND SHELLAC LUXE bemutatásával új, luxus szintre lép a gél lakkozás.

A géllakozás jövője már elérkezett: a CND™ SHELLAC LUXE™ termékek az elmúlt évtized legnagyobb innovációját jelentik. A csúcstechnológián alapuló professzionális szolgáltatás jelentős előnyökkel jár mind a körömápoló szakemberek mind az ügyfeleik számára. 

A CND™ SHELLAC LUXE™ egy kétlépcsős metódust takar: a minden-az-egyben Base and Color Coat (alap és színes lakk) valamint a magas fényű Top Coat fedőlakk kettőse ragyogó fényt biztosít és védőpajzsként szolgál. A különleges összetétel egyedülálló mikropórusai lehetővé teszik a leoldó gyors felszívódását ezáltal akár 60 másodperc alatt leoldhatóvá téve a lakkot!

Gyors szolgáltatás, egészséges körmök

Mindenki szeretne fényesre lakkozott, ápolt körmökkel ébredni nap mint nap – aki elfoglalt és kevés ideje, az különösen. Mégsem él mindenki a gél lakk adta lehetőségekkel. Mi ennek az oka? Egyrészt éppen az időhiány az, ami miatt nem jelentkeznek be a szolgáltatásra, mivel a gél lakkozáshoz sok időt hozzátesz az előző lakk leoldása és lereszelése.

Másrészt sokan féltik a körmük épségét, különösen azok, akiknek érzékenyebbek a körmei. Esetleg nem találnak az ízlésüknek megfelelő színárnyalatot. Nos, a CND SHELLAC LUXE mindhárom problémát megoldja, a luxust a gyorsabb szolgáltatással ötvözi!

Mivel csupán kétféle lakk kerül a körömre, és az összetételüknél fogva is könnyebben oldódnak, a művelet mindössze egyetlen percet vesz igénybe, az eddigi negyedórás időtartam helyett!

A premium szolgáltatás során a szabadalommal védett CND SHELLAC LUXE lakkok 65 árnyalatából választhatunk – 50 megegyezik a legnépszerűbb CND SHELLAC árnyalatokkal és 15 exkluzív árnyalatot alkottak az új formulához.

A köröm formájához idomuló, sűrű, minőségi ecset gondoskodik az egyenletes és precíz felvitelről. A végeredményt – a tökéletesen ragyogó körmöket - legalább 14 napon át élvezhetjük a köröm sérülésének kockázata nélkül!


 

“A CND-nél folyamatosan igyekszünk a szolgáltatásaink tempóját és minőségét növelni. Az új CND SHELLAC LUXE szint ugrást jelent az iparág számára. Ez egy prémium szolgáltatás, ami zászlajára tűzte azokat az igényeket, elyeket a körömszakértőink és a vendégeik támasztottak, azaz a gyorsabb és kifinomultabb szolgáltatást.” mondja a CND™ társalapítója és művészeti vezetője, Jan Arnold.

Minden egyes CND SHELLAC LUXE árnyalat a SHELLAC-tól megszokott magasfényű ragyogást ígér az új körömbarát formula kíméletességével ötvözve, és szabályos használat mellett a természetes köröm sérülése nélküli repedezés- és töredezésmentes, könnyed eltávolíthatósággal.

Milyen előnyei vannak a CND SHELLAC LUXE szolgáltatásnak?

Prémium szolgáltatás. Szabadalmaztatott formula. Luxus színválaszték. 14+ napig tart. Magasfényű ragyogás. Nem sérül a természetes köröm szabályos alkalmazás mellett.  Értékes megtakarított idő. Kétlépcsős metódus. 10-szer gyorsabb, 60 másodperces eltávolítás.

15 perc megtakarítás a CND™ SHELLAC LUXE™ szolgáltatással

Tökéletes lakkozás képzett szakembertől. Professzionális szolgáltatás, mely csak a legjobb szalonokban elérhető 

Elérhető: szeptembertől a CND Nail Lounge-nál és kiemelt partnereinél 

A CND™-ről

Az 1979-ben alapított San Diego-i központú Creative Nail Design, Inc.világszerte piacvezető a professzionális körömápolás piacán, beleértve a SHELLAC™ márkát, a 14+ napos körömlakkot. Mélyen elkötelezve a körömipar fejlesztése mellett a CND™ jelentős időt és forrást szentel a kutatásnak és termékfejlesztésnek, oktatásnak és vevőszolgálatnak. A CND™ termékek szolgáltatják a legmagasabb színvonalú körömlakkozást a divat és technológia élvonalában.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3014234529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása