4711 Acqua Colonia
2018. október 05. írta: persica

4711 Acqua Colonia

Myrrh & Kumquat – Saffron & Iris

A családunkban, már a Nagymamám is rajongott a 4711-es parfümökért, ebből persze adódott, hogy Édesanyám is megszerette a márkát, és már én is beálltam a rajongói sorba. Amit igazán szeretek a 4711-esekben, hogy mindig ad valami újat magából, továbbgondolva a márkát. Az Acqua Colonia újdonságait kíváncsisággal telve várom.                   Friss, üde, fiatalos, elképesztő illat kavalkád vár a márka kedvelőire.

A Cologne illatcsalád már megvásárolható a nagyobb Drogériákban, Parfümériákban.

Fújja be magát, lélegezze be mélyen és adja át magát az érzésnek – merüljön el a változatos illatvilágokban!

A 4711 Acqua Colonia portfóliója két igazán tartalmas variációval bővül, melyek jól kiegészítik a már meglévő nyolc, különleges Eaux de Cologne illatot. Minden egyes illatban két, egymással ellentétes összetevő egyesül, ezek összjátéka adja aztán az adott parfüm vonzerejét. A 4711 parfümház esetében már jól ismert, hogy a kreatív parfümművészet mellett a kompozíciók egyéb jellemzője is fontos szerepet játszik: a 4711 Acqua Colonia összes illata aromaterápiás hatással van a testre és a lélekre! 

Míg az Acqua Colonia eddigi illatai fo
̋ként citrusos-aromás jellegűek voltak, a Mirha és Kumkvat 4711 Acqua Colonia, valamint a Sáfrány és Írisz 4711 Acqua Colonia az első olyan illatok, amelyek virágos és egzotikus-fűszeres jegyekkel bírnak. Az új kompozíciók melegsége és gyengédsége különleges hangulatot áraszt. Elegáns hatást érnek el a bőrön, így még tovább gazdagítják az Eau de Cologne illatcsaládot. A tipikusan könnyed fejillat is hosszan érezhető, de közben teret ad az illat mélyebb rétegeinek.  

4 7 1 1   A C Q U A   C O L O N I A. M Y R R H   &   K U M Q U A T. H A R M O N I Z Á L 

A mirha füstös-balzsamos jellege és a kumkvat gyümölcsössége varázslatosan működnek együtt, megnyitva ezzel egy titokzatos illatvilágot. A balzsamos fűszerek és az édes frissesség pompásan harmonizál egymással, kellemes nyugalmat árasztanak. 

Az értékes mirha-illóolajat vízgo
̋z-desztillációval nyerik egy olyan cserje napérlelte gyantájából, amely Afrika keleti régióiban nő. A kumkvatcserjék eredetileg Ázsiából származnak, és rögtön három illatjellemzőt is hordoznak magukban: az apró, illatos szirmokat, a kesernyés-édeskés gyümölcshúst és a keserű héjat. 

4 7 1 1   A C Q U A   C O L O N I A. S A F F R O N   &   I R I S. R E L A X Á L

Ez a kompozíció egyesíti a nemes írisz púderszerű illatjegyeit a sáfrány aromás fűszerességével. Két különösen értékes hozzávaló, melyek bársonyosan olvadnak össze, és finom illatuk lecsillapítja az elmét. A meleg, bársonyos kombináció garantálja az ellazulást a mindennapokban. 

A sáfrány egy lilán virágzó krókuszfajta, melynek szirmaiból a sáfrányszálakat aromás-illatos fu
̋szerként nyerik ki. Mivel a „vörös aranyként” is emlegetett sáfrányszálakat csak kézzel lehet betakarítani, a sáfrány a világ egyik legdrágább fűszerének számít. Az írisz legintenzívebb illóolaját a hosszú, akár öt évig is eltartó érlelési időszakot követően többlépcsős eljárással nyerik ki a gyökérből. Ez manapság az egyik legértékesebb illóolaj! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr314283025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása