A ClubSmart hűségprogram újdonságai
2018. október 05. írta: persica

A ClubSmart hűségprogram újdonságai

A ClubSmart Program mostantól új autósegély-szolgáltatással, szabadabb pontbeváltási lehetőségekkel, digitális kártyával, új partnerekkel és negyedévente frissülő exkluzív ajándékokkal teszi egyszerűbbé és örömtelivé az autózást a Shell hűséges vásárlói számára.

Autósegély-szolgáltatás

A ClubSmart Allianz Assistance által üzemeltetett Autósegély-szolgáltatása segítséget nyújthat a legváratlanabb helyzetekben, legyen szó egy hosszabb utazásról itthon, vagy hétköznapi ingázásról. A szolgáltatást bármely ClubSmart tag igénybe veheti, aki rendelkezik ClubSmart fiókkal és legalább 1 Alap ClubSmart pontot gyűjtött az előző hónapban - függetlenül az összegyűjtött pontjai számától. Az új szolgáltatást a ClubSmart pontlevonás nélkül biztosítja a tagok számára.

Az autósegély-vonal száma: +36 1 814 9504

Öt helyzetben lehet kérni a ClubSmart Allianz Assistance által üzemeltetett Autósegély-szolgáltatását:

Defektes gumiabroncs:

Ha nem szeretnénk nekiállni kereket cserélni, vagy ha nincs nálunk megfelelő pótkerék, a helyszínen kicserélik a kereket.

Téves üzemanyag-tankolás:

A rossz üzemanyagot a helyszínen kicserélik, és mehetünk is tovább.

Akkumulátor-probléma:

A lemerült akkumulátort a lerobbanás helyszínén feltöltik, hogy folytathassuk utunkat.

Üzemanyag-kifogyás:

Az autót feltöltik a megfelelő üzemanyaggal, amely elegendő a legközelebbi benzinkútig.

Tanácsadás:

Bármilyen, autóval kapcsolatos jogi kérdés merül fel, a megadott telefonszámon a ClubSmart tagok tanácsadást és tájékoztatást kérhetnek.

Amennyiben a felsorolt problémák valamelyike a helyszínen nem oldható meg, az autónkat elszállítják a legközelebbi szervizbe. Az ajánlat részletes feltételei a clubsmart.hu weboldalon érhetők el.

10 Forint 10 pont kedvezmény

Az összegyűlt ClubSmart pontokból kedvezmény vehető igénybe a töltőállomásokon vásárolható üzemanyag, szolgáltatások vagy Shop termékek vásárlása esetén, a vásárlás végösszegének legfeljebb a feléig, minden elköltött 20 forint után. Autópálya-matrica, e-útdíj és online telefon egyenlegfeltöltés vásárlásakor nem kérhető kedvezmény.

Digitális kártya

Mostantól a ClubSmart kártyát nem kell magunknál tartani és a pénztárcában hordani. A Shell applikáción keresztül nyomon lehet követni a pontegyenleget, vásárlásnál pedig csupán az appban található vonalkódot kell felmutatni a pontgyűjtéshez- és beváltáshoz. A legújabb kedvezmények és ajánlatok mellett az alkalmazáson keresztül még különleges, személyre szabott Bónuszpontajánlatokat is kaphatnak a ClubSmart tagok.

Exkluzív ajándékok és partner ajánlatok

A Shell exkluzív ajándékokat kínál a ClubSmart Program tagjai számára. A negyedévenként megújuló kínálatban egyedi – például Ferrari és BMW - termékek szerepelnek, amelyek közül kedvezményesen választhatnak a Shell hűségprogramjának tagjai. Az új partnereknek köszönhetően pedig - egy speciális ClubSmart felületen keresztül - már a Booking.com-on foglaláskor, a Rentalcars.com-on autóbérlésnél is lehet pontokat gyűjteni, illetve pontokért elérhető a Sygic navigáció Androidos okostelefonokra így akár mobilinternet nélkül is könnyedén megtaláljuk az úticélunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr214282865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása