CK ONE PLATINUM EDITION
2018. október 08. írta: persica

CK ONE PLATINUM EDITION

Ragyogó és elpusztíthatatlan. A szabadságot és fiatalságot ünnepli. Fénye a jövőbe vezet.

Erőteljes. Dinamikus. Ragyogó.

A CK ONE PLATINUM EDITION az ikonikus illat vadonatúj változata, amelyet a CK ONE és a CALVIN KLEIN ház hagyományai és modern szellemisége, valamint a CALVIN KLEIN 205W39NYC divatkollekció ihletett.

A ritka és ragyogó nemesfém, a platina, különleges választás, a modernséget és az egyéniséget hangsúlyozza. Az illatanyagok egyesülése természetfeletti kompozíciót eredményez, amely egyszerre hűvös és meleg érzetet keltő frissességet áraszt.

A CK ONE PLATINUM EDITION fiatalos lendületet, optimizmust és magabiztosságot sugároz – bátran és örömmel szakít a hagyományokkal és a megszokásokkal. Nincs nemek szerinti megkötés, ezt az illatot bárki viselheti.

Fejjegy: zöldalma, kardamom, modern aldehidek

Szívjegy: rózsabors, vörös fahéj, Seillans-I levendula

Alapjegy: ásványi ámbra, kasmír-fás, vetiver

ILLATÜVEG + CSOMAGOLÁS

A csomagolás a márka DNS-ének lényegi lenyomata: a hitelességet és az egyediséget testesíti meg. Az ikonikus CK ONE flaska formájú illatüveg platina színben pompázik, mely a CALVIN KLEIN márka letisztult, modern esztétikájának tükröződése.  

Kapható a Douglas, Marionnaud és Müller Parfümériákban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9514289205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása