M∙A∙C Powder Kiss Lipstick
2018. október 08. írta: persica

M∙A∙C Powder Kiss Lipstick

Az idei Fashion Week alatt a backstage világát a hétköznapokra vetítjük ki egy, a visszafogottságot a középpontba állító, kényeztető matt rúzzsal. Készülj fel a Powder Kissre!

Hogy mi is uralja a kifutók világát most? A tökéletes blur, vagyis az elmosódott szélek. A pillekönnyű, kényeztető matt Powder Kiss Lipstick a backstage-ben született, amikor is a M·A·C Artistok egy vezető trendet próbáltak formába önteni a divathétről: a lágy hatás kedvéért a matt rúzs széleinek finom elsatírozását. Egy úttörő formula, soft-touch csomagolással, kényeztető hidratálást adó porpigmentekkel. Az eredmény? 16 csodálatos árnyalat, a bogyós gyümölcsöktől, a nude-okon keresztül a mélypirosakig, csillogásmentes hatással, és finom, könnyű, szinte balzsamszerű utóérzettel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5514289111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása