A cseresznyés Landliebe lett a legfinomabb laktózmentes joghurt
2018. október 16. írta: persica

A cseresznyés Landliebe lett a legfinomabb laktózmentes joghurt

Idén először hirdették meg a Mentes-M versenyt, ahol tizenegy kategóriában bírálták el a manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, minőségi mentes-élelmiszereket. A vakteszt és a csomagolás alapján a szakmai zsűri döntése szerint a desszert kategóriát a Landliebe laktózmentes, cseresznyés joghurtja nyerte.

A laktózmentes kategória desszert alkategóriájában a 150 grammos Landliebe laktózmentes, cseresznyés joghurt bizonyult a legjobbnak a szakmai zsűri értékelése szerint. Az íz és a csomagolás alapján hozott döntésben vegyészmérnök, élelmiszerszakértő, élelmiszermérnök, szakújságíró, termékfejlesztő és gasztroblogger is részt vett.

„Büszkék vagyunk rá, hogy a mi joghurtunk lett a kategóriagyőztes. Tisztában vagyunk vele, hogy változnak a fogyasztói trendek, sajnos egyre többen szenvednek valamilyen ételintolerenciában is, ezért folyamatosan nő az érdeklődés a mentes termékek iránt. A tej és a tejtermékek, amelyekből napi fél litert kellene fogyasztanunk, olyan fontos elemei az egészséges táplálkozásnak, hogy még laktózérzékenység esetén sem javasolt őket kiiktatni az étrendből. Helyettük tejcukorszegény vagy tejcukormentes termékekre érdemes váltani, amire számos lehetőséget kínál a minőségi joghurtjairól ismert Landliebe márka. Közülük is talán az egyik legjobb ízű a laktózmentes, réteges cseresznyés joghurtunk, amely persze összekeverve is nagyon finom. Ezt a gazdag és természetes ízvilágot, valamint a jellegzetes csuporformájú csomagolást értékelte most a legjobbra a szakmai zsűri is” – mondta el Főfainé Kiss Viktória, a Landliebe márkamenedzsere.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9214304901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása