4711 Acqua Colonia Seasonal Edition
2018. október 23. írta: persica

4711 Acqua Colonia Seasonal Edition

Blackberry & Cocoa és Vanilla & Chestnut

Amikor hidegre fordulnak a napok, melegségre és otthonosságra vágyunk. Ilyenkor jön el a 4711 Acqua Colonia szezonális illatainak ideje. Ebben a szezonban a Blackberry & Cocoa és a Vanilla & Chestnut aromája áramlik az üvegekből. Két kifejező illat, melytől tökéletesen jól érezzük magunkat! Az ellentétekben gazdag kompozíciók télies illatjegyeket egyesítenek magukban, és 2018 októberének közepétől intenzív illatélményt nyújtanak.

Az őszi és téli hónapoknak sajátos karakterük van. A lágy napsugarak melankolikus fénybe öltöztetik a tájat. Lassan lehullanak a fákról az aranyló levelek és a természet felkészül rá, hogy hamarosan fehér hótakaróba burkolózzon. Amikor megérkezik a hideg, a levegő tiszta és friss lesz, minden leheletünk kis felhővé alakul. Ábrándos időszak ez, amikor még az órák ketyegése is lassabbnak tűnik. Milyen jóleső érzés is ilyenkor otthonunk falai közt egy csésze forró csokoládét kortyolgatni, Bourbon-vaníliával ízesített finomságokat nassolni vagy ősszel pompázó bogyós cserjék és gesztenyefák között andalogni...

Exkluzív limitált kiadás
Az előző évi kiadások sikerét követően a 4711 Acqua Colonia termékcsalád 2018-ban is két limitált kiadással bővül, amelyek a téli hónapok hűvös oldalát meleg és jótékony hangulatokkal egyesítik. A 4711 Acqua Colonia Blackberry & Cocoa, valamint a Vanilla & Chestnut változatok őszi és téli illatok: arra az időszakra kreálták őket, amikor megnő a vágy az édes lélekvigasztalók iránt. Az új szezonális kiadás segítségével a hétköznapokat magunk mögött hagyva a vanília és a gesztenye meleg aromáival kényeztethetjük magunkat, és energiát meríthetünk a szeder és a kakaó élénkítő illatából.

A C Q U A  C O L O N I A      B L A C K B E R R Y  &  C O C O A       S U G Á R Z Ó

A szeder és a kakaó közösen bontják ki teljes energiájukat, és ragyogó, aromás kompozícióban egyesülnek. Ennek a két összetevőnek csodálatos közös tulajdonságai vannak: boldogságot hoznak, erősítő és élénkítő hatásúak. Az igéző szeder és a fanyar-édeskés kakaójegyek izgalmas összjátéka téliesen meleg, mégis frissítő illatot áraszt. Életöröm, kiegyensúlyozottság és magabiztosság – ezeket ajándékozza viselőjének.

Az érett szeder igazi vitaminbomba, erőteljes gyümölcsös aromával. Savanykásan aromás, rendkívül lédús gyümölcs, melynek varázslata nyár végétől őszig tart. Az illatkompozíció frissítő összetevője.

A kakaó maga a tökéletes csábítás és jókedvre derít. A mindennapok apró luxusaként jól ismert kakaó meleg, testes illatárnyalatokkal kényeztet. Az Eau de Cologne nemes tökéletesítője. 

A C Q U A  C O L O N I A    V A N I L L A  &  C H E S T N U T    N Y U G T A T Ó

Karakteres vaníliaillat, melyet a gesztenye tesz még mélyebbé. A komplex illatkreáció kellemes öleléssel burkolja be viselőjét. A vanília intenzív illata a fanyar-diós gesztenyével együtt nyugtató és kiegyensúlyozó hatású. Valódi kényeztető kompozíció, mely erősíti az önbizalmat és földies energiákkal tölt el.

A vanília: az „istenek itala”. Bizalmat ébreszt, és intenzív, tartós illatával a jóleső védettség érzetét kelti. Igazi téli klasszikus
és nagyformátumú illat.

A vanília édességével tökéletes harmóniában fejti ki kifejező és kiegyenlítő hatását a fás-aromás árnyalatokat felvonultató gesztenye. Az ősz csodaszép jelképe! 

A limitált szezonális kiadás az engedéllyel rendelkező szaküzletekben vásárolható meg.

Az 4711 Acqua Colonia egész évben kapható kollekciójának változatai a Myrrh & Kumquat, a Saffron & Iris, a White Peach & Coriander, a Lime & Nutmeg, a Pink Pepper & Grapefruit, a Lemon & Ginger, a Mandarine & Cardamom, valamint a Blood Orange & Basil.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7314318275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása