Minden nap Puma
2018. október 23. írta: persica

Minden nap Puma

A „Do you” kampány részeként idén ősszel a magyar Puma csapat gondolt egy nagyot, és felkérte Fehér Petrát a Tras márka megálmodóját, hogy segítsen a gondolatot formába önteni, miszerint minden nap, minden helyzetben hordhatsz Pumát. Ennek a kooperációnak a végeredményeként született meg egy kapszula kollekció, ami a Puma legújabb kollekciójával párosítva bebizonyította, hogy legyen az az iroda, vagy egy sikkes buli, ezek a termékek más darabokkal kiegészítve megállják a helyüket, és nem csak a fitneszteremben. 

Október 11-én a belvárosi Liberté étteremben mutatta be a két márka a kooperáció outfitjeit. A kellemes hangulatú estén DJ Gerysson szolgáltatta a zenét, és a Pureplan modellügynökség modelljein csodálhattuk meg a darabokat. 

A fő cél egy nagyon mai, nagyon aktuális érzés megteremtése volt, hiszen csak olyan öltözékek szerepeltek a bemutatón, amit bármelyik nap felvehetünk. Amikor a kényelem eleganciával párosul egy csipetnyi fashion week street style-lal, akkor mindenki pontosan azt kapja amire várt - egy felszabadító kollekciót, amiben jól érezhetjük magunkat. Minden outfit tartalmaz több Puma terméket is, amelyek Petra kollekciójával vegyítve válnak tökéletessé. 

A Puma termékek elérhetőek a márka viszonteladóinál vagy puma.com webshopon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5714318197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása