BOTTEGA VENETA  L’ABSOLU  EAU DE PARFUM
2018. november 05. írta: persica

BOTTEGA VENETA L’ABSOLU EAU DE PARFUM

A Bottega Veneta 2011-ben indította el illatháza felépítését az ikonikus és modern, női eau de parfum-mel. A jellegzetes bőr alapjegyekkel gazdagított ciprus illatot az olaszországi Veneto tartomány kivételes kézművessége inspirálta, ahol a házat is alapították. A védjegyévé vált női illat után hamarosan megérkezett az első illat férfiak számára is, a Bottega Veneta Pour Homme.

Mindkét illat a kifinomultság, egyéniség, titokzatosság és a diszkrét magabiztosság tökéletes keveréke, amelyek meghatározzák az egész Bottega Veneta márkát. Az üvegcsék, amelyeket a velencei üveggyártás és a hagyományos olasz csiszolt üvegpalack inspirált, egyaránt magukon hordozzák a dinamikus, letisztult vonalakat és a finom kerek domborulatokat, amelyek az intrecciato (kézzel fonott bőr) alapját adják. Csakúgy, mint a Bottega Veneta híres bőr termékeit, ezeket az ikonikus illatokat is átszövi az időtlen elegancia.

BOTTEGA VENETA L’ABSOLU – AZ ÚJ ILLAT

Idén ősszel a Bottega Veneta bemutatja a L’Absolu eau de parfum-öt, egy kivételesen pompás illatot. Az ikonikus bőrjegyekkel kevert ciprus illat ismét visszaköszön, amely már az első eau de parfum-öt is jellemezte. Az új és különleges illatkreáció tisztelettel adózik a legfinomabb nyersanyagok használata előtt, amely egyet jelent a Bottega Veneta névvel.

Meleg és kifinomult, a jól ismert bőr jegyekről könnyedén beazonosítható. Michael Almairac, mester parfümőr az érzékiség fokozására arab jázmint és ambroxánt használt. Az utóbbi a természetes ámbra sokoldalúságát jeleníti meg, ezáltal új mélységeket adva az illatnak. A különleges, virágos ciprus parfüm jegyei úgy keverednek egymással, hogy végül egy pézsmás, fás, ámbrával átitatott, harmonikus illattá álljanak össze. A Bottega Veneta parfümök között a L’Absolu egy igazán érzéki, nőies és rendkívül egyedi illat.

AZ IKONIKUS ÜVEGCSE TOVÁBBFEJLESZTVE

A L’Absolu üvege színátmenetes rózsafa árnyalatával, a Bottega Veneta-ra jellemző klasszikus velencei üveggyártás dizájnjára emlékeztet. Az üvegcse tetejénél látható sötétebb árnyalat az illatkompozíció intenzitását jeleníti meg, míg az üveg alja fényesebb, világosabb színárnyalatú, melyen a ház ikonikus intrecciato mintája csillan meg. Az üveg nyakán körbetekert rózsaszín bőrszalagon egy arany színű, pillangót ábrázoló pecsét függ.

Megvásárolható: kizárólag a Douglas parfümériákban

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6114354559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása