Hydra-Essentiel
2018. november 05. írta: persica

Hydra-Essentiel

A bőröd soha többé nem lesz szomjas.

ÚJ Hidratáló Megújító Szemmaszk

Hidratáló Feltöltő Ajakbalzsam – Kék lótusz viasszal

Clarins hidratálás, két nélkülözhetetlen bőrápoló a szemekre és az ajkakra. 

A szemkörnyék és az ajkak két törékeny terület, melyek hajlamosak a kiszáradásra. A Clarins válasza?  A hidratálási szakértelme, amely  a 2017-es  Hydra-Essentiel termékcsalád bevezetését és annak kulcsfontosságú hatóanyagát, az organikus életlevelet, eredményezte. Ugyanakkor, a bőr fiziológiájának ismerete és két új termék megalkotása, speciálisan ezeknek az érzékeny terülteknek az ápolására, a komfortérzet és a rugalmasan gyönyörű bőr helyreállítására.

Hidratáló, Megújító Szemmaszk. Moisturizing reviving eye mask

Intenzív  hidratáló maszk, mely újra gyönyörű, kipihent, élénk tekintetet biztosít.

Clarins innováció: a bőr természetes hidratáló ereje

Az organikus életlevél és a quinoa kivonatai egymást kiegészítve segítik a bőr nedvességtartalmának helyreállítását. Az eredmény? A bőr nedvességben fürdik, a szemkörnyék újra rugalmas és komfortérzetű, a vízhiány okozta kisebb ráncok kisimulnak.

A kipihent, friss szemek titka

A vadgesztenyéből nyert escin segít csökkenteni a sötét karikákat, miközben az ír moszat kivonata helyreállítja a szemkörnyék komfortérzetét és nyugtatja. Néhány perc alatt  a bőr puhább lesz, a fáradtság jelei csökkennek és a szem pihentebbnek tűnik.

1 termék / 2  használat

Expressz ragyogásfokozó hatás 10 percben. Intenzív éjszakai maszkként. Egyedi érzéki textúra!

Nyugtató textúrája mint egy gazdag, olvadó krém, ami mégis egy zselé azonnali frissítő érzetét nyújtja. Ugyanakkor tökéletesen összhangban van a szemkörnyékkel akár egész éjszakára is.

Hidratáló, helyreállító ajakbalzsam. Moisture replenishing lip balm. Kék lotus viasszal

Egy újgenerációs viasz és egy kulcsfontosságú hidratáló hatóanyag kombinációja, hogy az ajkak komfortérzete azonnal és hatékonyan helyreálljon, szépségük ragyogjon.

A kék lótusz viasz komfortérzetet adó tulajdonsága

A kék lótusz viasz, a virágszirmok felszínéről nyert finom védőfilm, amely az ajakakon tápláló filmet képez, így az órákig hihetetlenül rugalmas és selymes marad.

Mondj nemet a dehidratációra!

A kakaó kivonat stimulálja a hialuronsav termelését és javítja az ajkak általános hidratációját. A ceramidok védik az ajkakat a nedvesség túlzott elpárolgásától, hogy megőrizzék puha, telt megjelenésüket.

Kényeztető textúra a csókra kész ajkakhoz. Az olvadó balzsam ellenállhatatlan, finom, gyümölcsös jegyekkel borítja az ajkakat. Szépségfokozó, finoman fényes textúrája gyönyörű, rózsás ragyogást ad az ajkaknak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2914354503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása