Avon Life Colour
2018. november 11. írta: persica

Avon Life Colour

Színezd meg az életed

Minden nap egy újabb üres vászon, amelyet megtöltünk színekkel, élettel és élményekkel.

Ezt sugallja a világhírű divattervező-parfümőr Kenzo Takada által megálmodott Life Colour illatpáros.

Az Avon Life Colour for Her parfüm egyedi és élénk illatától egy csapásra feltöltődünk és szárnyalni kezd a kreativitásunk.

A lédús, ínycsiklandó körte és a ragyogó magnólia vibráló, pozitív energiával ölel körbe minket, az elbűvölő basmati rizs pedig igazán érzékivé teszi a kompozíciót, melynek segítségével egész nap kitűnhetünk a tömegből és hódíthatunk az éjszakában.

Az urak számára megálmodott Avon Life Colour for Him kölni élénkítően üde illatfelhője reggeltől estig körbeöleli a viselőjét.

A páfrányos és zöld tea illatakkordok a citrusok és a magnólia üde frissességével, valamint a vetiver fás-földes, gazdag textúrájával kiegészülve olvadnak össze egy felejthetetlen, ikonikus illattá, tökéletesen kiegészítve a női variánsát.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr914366133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása