SYOSS PÁLYÁZAT!
2018. november 18. írta: persica

SYOSS PÁLYÁZAT!

SYOSS HAIR & FASHION AWARD 2019

A Syoss 2019-ben ünnepli a 10. születésnapját, melynek alkalmából a Syoss meghírdet egy nívós versenyt feltörekvő divattervezők és fodrászok részére, melynek keretében 1 millió forintot nyerhetnek karrierjük beindításához.

„A Syoss Hair & Fashion Award 2019 célja, hogy felfedezze a tehetséges divattervezőket és fodrászokat, egy nívós verseny keretein belül. A versenyzők egy bemutatkozó videó feltöltésével jelentkezhetnek, amelyben pár szóban bemutatják magukat, eddigi tanulmányaikat és beszélnek arról, hogy karrierjüket miben segítené a főnyeremény.

A versenyen való részvételhez a fodrászoknak 3 fotót kell feltölteniük az általuk elkészített frizurákról, vágás, színezés, elegáns kategóriában. A divattervezőknek egy ruhatervet kell készíteniük, melynek témája a fekete/fehér/fekete-fehér, elegáns stílus. A felöltött alkotások a közönség szavazatai és a szakmai zsűri véleménye alapján kerülnek be a döntőbe, a 10 legjobb közé. A döntőbe jutott 10 divattervező és 10 fodrász egy egyedi, Syoss divatbemutató keretében indulhat a fődíjért.”

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1014379850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása