Egy Skoda Fabia esete a Tátrával :)
2018. november 26. írta: persica

Egy Skoda Fabia esete a Tátrával :)

Igazán tartalmas októbert tudhatunk magunk mögött, az Alpok után a magas Tátrába vitt az utunk, és nem is akármivel, egy sportos zöld Skoda Fabia volt az útitársunk.

Nem mondanám, hogy nem izgultam a Poprád felé vezető kanyargós hegyi utakon, ahol szinte 30-35-el lehetett csak haladni, és nem azért, mert akkora lett volna a forgalom, hanem az éles hajtű kanyarok miatt.

Meg persze a látvány ami elénk tárult, az őszi színekben pompázó fák, a csodás hegyi patakok, melyek felett el haladtunk, a hatalmas hegyek, a meseszép táj.

Több százezer levezetett kilométerrel a lábamban a hosszú évek alatt, méltán mondhatom, hogy elfáradtam az út végére. Ezzel szemben a kis Skoda Fabiánkról ugyan ezt nem mondhattam el, szépen vette a hajtű kanyarokat, és a hegyeknek felfelé vezető út meg sem „kottyant” neki. A legjobb választás volt ez a sportos, kényelmes, és elsősorban a vezető igényeinek megfelelően kialakított Fabia.

6 sebességgel ellátott sebességváltóval felszerelve, az autópályán szinte csendben hasítottunk, és bevallom töredelmesen, 140 felett is kipróbáltam mit bír ez a kis „zöld lámpás” és bizton állíthatom, hogy kiválóan teljesített. Azt hiszem nem csak nekünk tett jót a Tátra hegyi levegője, hanem a kis Skoda Fabiának is…. :)

Az autóról bővebb információt a www.skoda.hu/fabia oldalon találsz.

Kép: saját (PR)

Köszönjük az STA Travelnek! Messze a legjobb!

Köszönjük a Porsche Hungáriának!

Szponzorált tartalom

www.statravel.hu

www.skoda.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5714394366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása