Mosógépbiztos zsebkendők a ZEWA-tól.
2018. december 23. írta: persica

Mosógépbiztos zsebkendők a ZEWA-tól.

A Zewa innovatív újdonságát, a mosógépbiztos papír zsebkendőket mostantól Te is teljes biztonsággal tesztelheted!

Vajon, mennyi időt töltöttünk már el azzal, hogy a nadrágzsebben felejtett papír zsebkendő maradványaitól próbáltuk megszabadítani a tisztára mosott ruháinkat? Pontos számadatokkal ugyan nem rendelkezünk, az viszont egészen bizonyos, hogy mindenkinek ismerős ez a kellemetlen helyzet. A Zewa mosógépbiztos papír zsebkendőivel mostantól örökre búcsút inthetünk az efféle mosási baleseteknek.

Mosógépbiztos papír zsebkendők a Zewától

Sokszor elegendő egy ellenőrzésből kimaradt farmerzseb és a mosási program végeztével már csak a mindent beborító zsebkendőfoszlányok szomorú látványával szembesülhetünk. Ismerős neked is, ugye? A Zewa innovatív megoldása véget vet a mosási baleseteknek! A megszokott puhaság és erő mellett mostantól az összes Zewa zsebkendő mosógépbiztos! Vagyis többé nem probléma, ha mosáskor véletlenül ott felejtünk egyet valamelyik ruha zsebében. A zsepi nem fog szétfoszlani a mosógépben, kellemetlen pillanatokat okozva a teregetéskor. Az utazócsomagos kivitel a táskádba rejtve bárhová elkísér, a dobozos változat pedig az otthonodban is éppen akkor lehet kéznél, amikor a legnagyobb szükséged van rá!

 „A Zewánál kiemelt figyelmet fordítunk a folyamatos megújulásra annak érdekében, hogy termékeink a lehető legjobban megkönnyítsék vásárlóink mindennapjait. Legutóbbi termékfejlesztésünket egy teljesen hétköznapi, a legnagyobb odafigyelés mellett is rendszeresen előforduló probléma inspirálta. Mostantól a kedvenc Zewa papír zsebkendőink az innovatív technológiának köszönhetően mosógépbiztosak, a dobból egyben kerülnek elő, így többé nem kell a mindent beterítő foszlányokkal megküzdenünk” – foglalta össze a megújult termékcsalád előnyeit Forgách Réka, a Zewa brand menedzsere.

Zewa inspirálta ruhaköltemények a Marie Claire Fashion Daysen

A Zewa mosógépbiztos papír zsebkendői a 10. Marie Claire Fashion Week kifutóján is bizonyítottak. A 11 ruhakölteményből álló kollekció Bráz Noémi tervezőmunkája által kelt életre és kápráztatta el a show közönségét.

„Imádtam ezeken a darabokon dolgozni, mert a feladat rákényszerített arra, hogy a kereteken túl kezdjek el gondolkodni. A ruhák elkészítése során alaposan próbára tettem a Zewa mosógépbiztos papír zsebkendőit. Erősen pigmentált vízfestékkel színeztem, áztattam át több ezer darabot, de azok mégis megtartották eredeti struktúrájukat, nem rojtosodtak, vagy foszlottak szét, hanem visszaszáradtak a saját erősségükre” – összegezte saját tapasztalatait Bráz Noémi, a Zewa-kollekció ruhatervezője.

Próbáld ki az új, farmer-ikonnal ellátott mosógépbiztos Zewa zsebkendőket Te is!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9014509384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása