Táskamustra: 4 táska tipp nőknek
2018. december 28. írta: persica

Táskamustra: 4 táska tipp nőknek

Te is szeretsz őszinte mosolyt csalni a szeretteid arcára? Egy minőségi bőrtáskával biztos a siker, hiszen melyik nő nem örül egy időtálló kiegészítőnek? A STUDIO JULIANNIE legújabb darabjaival megmutatjuk, melyik táska lehet a legjobb ajándék a barátnődnek, édesanyádnak, vagy épp saját magadnak!

MINDIG ÚTON 

Elfoglalt, a fél életét a táskájában hordja, de sosem talál benne semmit. Fontos neki a sikkes megjelenés és a praktikum is. Beugrott már valaki? Akkor a burgundi TOTE BAG az igazi Neki: gyönyörű, és rengeteg hely van benne, de a zsebek, illetve a belső kistáska miatt gyerekjáték rendben tartani. 

RAGYOGÓ 

Aki szereti a csillogást, mindig ragyog, és nem bánja, ha a figyelem ráirányul, az egész biztosan a rozéarany MINI BAG-et választaná. Tökéletes elegáns ruhákhoz, a karácsonyi vagy szilveszteri partira, de egy hétköznapi szettet is feldob! 

A STÍLUSIKON 

Stílusos nő, aki játszi könnyedséggel keveri az elegáns és a lazább darabokat az öltözékében. A méregzöld SHOPPER az arany középút, ami a legkülönbözőbb összeállításokban is megállja a helyét! A hozzátartozó hosszú pánt miatt nemcsak kézben, hanem vállon, vagy keresztben is hordható. 

ÖRÖKMOZGÓ 

Egy anyukát lepnénk meg, akinek mindkét kezére szükség van a gyerkőc mellett, vagy épp egy örökmozgó nőt, aki utálja, ha a ruhái korlátozzák? A HÁTIZSÁK a jó választás! De vigyázat, ez nem egy unalmas darab, hiszen a marhabőr ezúttal metálkék színt kapott. Aki szereti az egyedi kiegészítőket, az garantáltan odalesz érte!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5814519598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása