Készítsd fel magad a tavaszra!
2019. január 08. írta: persica

Készítsd fel magad a tavaszra!

Kényeztető tippek februárra az ORIFLAME-től

Az év második hónapja mindig átmenetet képez a hideg tél a napsütéses tavasz között. Ráadásul ünnepeink, a farsang és a Valentin-nap is mintha csak a zsongás, a felfrissülés és megújulás jegyében színesítenék ezt az időszakot. Mi is készültünk pár tippel, hogy még szebb és teljesebb legyen a tavaszvárás!

Irány a napos oldal!

A hosszú estéktől és a rövid nappaloktól lassan, de biztosan távolodunk, és egyre több fénnyel ajándékoz meg minket a természet. Te magad is hozzátehetsz ehhez: a megújult Novage Ecollagen Wrinkle Power szettel nem csak ragyogóvá és hidratálttá varázsolhatod bőrödet, de azonnali ránctalanító hatást elérve te lehetsz a tavasz legelső hírnöke is. Nem vagy biztos benne, hogy melyik NovAge termékcsalád passzol a leginkább hozzád? Látogass el a Corvin Plázában található Bemutatótermünkbe, és segítünk kiválasztani!

Irány az ismeretlen!

Repültél már az illatok szárnyán? Ha még nem, mindenféleképp váltsd meg a repjegyed: a Born to Fly női parfüm a mexikói agave nektár, a japán nashi körte, a madagaszkári rózsaszín bors és a francia magnólia illataromáival igazi világkörüli útra visz téged! A párodat se felejtsd otthon, a Born to Fly parfümünk férfi illatban is elérhető! Ráadásul olyan energetizáló illataromákat kevertünk össze benne, mint a japán yuzu, a francia muskotályzsálya vagy éppen a kameruni penja bors. Csodálatos páros utazásnak néztek elébe, nem igaz?

Romantika… és még egy kis romantika

Vajon az argán rózsa aromája afrodiziákum? Ha nem is az, a csábításban biztosan segítségedre lesz! A Valentin-napnál nincs jobb alkalom, hogy ezt kipróbáld. A különleges aromát tartalmazó Be My Valentine szappannal és kézkrémmel persze nem csak erre az egyetlen napra, de minden estébe belevihetsz egy kis romantikát!

Hűvös, elegáns és gyengéd

A férfiak bőrét jobban megviseli a hűvös időjárás, meg is érdemlik az extra törődést! A North for Men sampon és szappan egyaránt tartalmazza az arcbőr pórusainak tisztításában extra hatékony fekete szenet, mely sajátos formulájának köszönhetően könnyedén magához vonzza a szennyeződéseket. A 3 az 1-ben formulájának köszönhetően a sampon ráadásul nem csak a hajadat, de arctisztítóként és tusfürdőként az arcodat és a bőrödet is csodálatosan tisztává varázsolja. Ha hozzáadjuk a borotvahabot, akkor egy igazán revitalizáló és frissítő hármast kapunk!

A természet már készülődik, te se maradj le a felfrissülésről!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5414548280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása