A THOMAS SABO ragyogó meglepetésekkel készül Valentin napra
2019. január 12. írta: persica

A THOMAS SABO ragyogó meglepetésekkel készül Valentin napra

SHOW YOUR LOVE

A THOMAS SABO márka életében a február a szerelemről szól. A nemzetközi ékszer- és óramárka idén a „Show your Love” mottó jegyében kínál tökéletes ajándékokat a szerelmeseknek.

A kézzel készült, 925-ös sterling ezüst ékszereket a szerelem hagyományos szimbólumai ihlették csillogó horgonyokkal a tengerész stílus jegyében. A magas minőségű, szemkápráztató nyakláncokat, fülbevalókat, karkötőket és gyűrűket finom cirkónia kövek teszik teljessé. Az időtlen, részletgazdag dizájn remekül illeszkedik a THOMAS SABO korábbi kollekcióihoz és könnyedén passzol viselője stílusához.

A csodaszép ékszerek mellett a THOMAS SABO különleges „Love Shopokkal” lepi meg vásárlóit világszerte 14 üzletében, melyek 2019. január 14. és február 14. között a szerelem színébe öltözve, számos promócióval és különlegességgel fogadják az érdeklődőket.

A finom szerelmi zálogok már elérhetők a THOMAS SABO üzletekben, a thomassabo.com webshopon és kiemelt partnereinknél.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8214558698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása