212 VIP EXTRA LIMITED EDITION      Ragyogó életérzés!
2019. február 15. írta: persica

212 VIP EXTRA LIMITED EDITION Ragyogó életérzés!

212 VIP Rosé Extra Eau de Parfum & 212 VIP Black Extra Eau de Parfum illatpárt

A 212 VIP Rosé Extra Eau de Parfum (női illat) és a 212 VIP Black Extra Eau de Parfum (férfi illat), a két új, limitált kiadásban kapható 212 VIP illat, melyeket a voguing tánc legmodernebb formája ihletett. Pazar, extravagáns és elbűvölő illatviláguk autentikus és rendkívül egyedi, akárcsak a voguing stílus.

Az illatok megalkotásakor az volt a cél, hogy viselőjük ragyogjon, kitűnjön a tömegből, mindig legyen a party lelke. Az új illatok felébresztik vad, kreatív énünket. A Miért elégednél meg a szimplával, ha lehetsz EXTRA is! mottó és a #BEEXTRA és #OWNTHEPARTY hashtagek is ezt az erőteljes üzenetet közvetítik. 

A voguing táncstílus a ’70-es években jelent meg New-Yorkban, majd Madonna Vogue című videoklipjével robbant be a köztudatba a ’90-es évek elején. A mai napig kedvelt stílus szórakozóhelyeken, partikon sőt voguing versenyeket is rendeznek. A 212 VIP EXTRA főhajtás a rendkívül látványos táncstílus előtt, amely energiát, erőt és összhangot sugároz 

A 212 VIP Rosé Extra Eau de Parfum (női illat) és a 212 VIP Black Extra Eau de Parfum (férfi illat) meghívás egy varázslatos voguing partira, ahol minden lehetséges. 

A 212 VIP Rosé Extra Eau de Parfum ünnepi ragyogásba burkol: a kifinomult illat megtisztít, egyedi stílussal ruház fel és felvidít. A fejjegy ideális ötvözet: cseresznyelikőr, litchi és olasz mandarin. A szívjegynél a keserű mandala erős karakterét megszelídítik a bohókás virágos jegyek (bazsarózsa és Orris Concrete /íriszgyökér/). Az „extra” adalékot az alapjegy rejti: queenwood, madagaszkári vanília és tonkabab biztonságot és érzékiséget árasztó mámorító elegye. A keleties-virágos illatkompozíció parfümőrei: Émilie Coppermann és Alienor Massenet. 

A merész és elegáns 212 VIP Black Extra Limited Edition Eau de Parfum küldetése ragyogóvá varázsolni viselőjét. Lélegezd be az illatot és élvezd a bohókás és üdítő Rum & Cola, valamint grapefruit illatvarázsát (fejjegy). A szívjegy meghatározó akkordjai a levendula, a fekete bőr és a moha üdeséggel és eleganciával gazdagítják az illatot. Az igazi titok az alapban rejlik, ahol az édes sötét kakaó egybefonódik a pézsmával: ez a csábító páros VIP belépőként szolgál bármely partira. A gourmand-fougère illat megalkotói Juliette Karagueuzoglou és Carlos Benaim parfümőrök. 

A 212 VIP EXTRA fokozza a jó hangulatot: „A formula úgy bontakozik ki, mint egy tánckoreográfia, folyamatos az átalakulás. A kettősség a meghatározó: a (Rosé) cseresznyelikőr és a (fekete) kakaó között akkor jön létre az összhang, amikor (Rosé) keserű mandulával és levendulával elegyednek. Ez a kombináció épp oly elegáns és vonzó, mint a voguing, amely mágnesként vonzza a tekintetet” – mondja Carolina Herrera de Baez, a Carolina Herrera ház parfümrészlegének kreatív igazgatója. 

Az illatüvegek a 2014-ben megjelent 212 VIP Rosé és 212 VIP Black illatok üvegeinek extra verziói. A 212 VIP Rosé Extra Eau de Parfum sziluettje ultra-nőies, színe szemet gyönyörködtető csillogó pink.  A 212 VIP Black Extra Eau de Parfum hű marad elődei formavilágához, így megőrizte a monolit (kőoszlop-szerű) formát.  Az új verzió viszont fémes színárnyalatokban pompázik. Mindkét illat csomagolása tükrözi az ünnepi hangulatot és városi jelleget 

STÍLUSOS ÜNNEPLÉS 

A közösségi média egyre erőteljesebb jelenlétének köszönhetően a voguing újra reflektorfénybe került, így itt a remek alkalom, hogy az egyediséget és egyéniséget ünnepelhessük.  

Carolina Herrera tanúja volt a voguing aranykorának a ’80-as években. 1981-ben New-York-ban alapította meg saját márkáját, de nem csak a helyszín és az évszám köti össze a voguing stílussal. Számára és a táncban is fontos az attitűd és az egyediség ünneplése.     A tervező, akit a ’70-es években Andy Warhol is megörökített portrén túlszárnyalta kortársait és New-Yorkban a Studio 54-hez hasonló helyekben nem ragadt le a ragyogó és pezsgő felszínnél, hanem értéknek tekintette világukat és ihletett merített művészi energiájukból. 

GANG 212: A KÖZÖSSÉG EREJE

Carolina Herrera de Baez, a Carolina Herrera ház parfümrészlegének kreatív igazgatója a divat-, zenei és művészvilág befolyásos személyiségeiből toborzott karizmatikus csapatot maga mellé a 212 VIP EXTRA bevezetéséhez. A 212-es banda három vezető egyénisége a modell és influenszer Cameron Dallas, Hailey Baldwin és Taylor Hill (a 212 VIP fotó-arcai 2017 óta) 

Hailey Baldwin trendszetter és befolyásos modell. Stephen Baldwin színész lánya és a szintén színész Alec Baldwin unokahúga. Taylor Hill topmodellként a leghíresebb nemzetközi divatmagazinok címlapján és vezető cikkeiben szerepel.

Cameron Dallas magával ragadó elbűvölő jelenség, aki vidám videóival tett szert népszerűségre a Vine és a Youtube oldalain és ma már több mint 21 millió követője van az Instagrammon. Modellként is dolgozik és szerepelt filmekben is (Expelled, The Outfield), sőt saját showműsora is van a Netflix-en (Chasing Cameron).

A kampányvideót a mexikói páros Santiago és Mauricio forgatta New-Yorkban. A zene a két híres New-yorki producer és DJ, a Martinez Brothers nevéhez fűződik, akik a 212 Gang tagjai is egyben. A stáb további tagjai profi voguing táncosok.

A 212 VIP EXTRA a közösségben rejlő erőt ünnepli a Bandával és az „Own the Party” mottóval. Amikor a 212 VIP EXTRA vezetői összejönnek, energikus karizmájuk megsokszorozódik: egységben az erő. „A sikerhez nélkülözhetetlen, hogy egy elkötelezett és kreatív csapatra számíthassunk” - vallja Carolina Herrera. A Voguing esetében is ez a szellemiség érvényesül. A Voguing táncosok nem vér szerint alkotnak családokat, hanem baráti kötelék köti össze őket és így is versenyeznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9814629134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása